Rossignol NOVA - Den kvindelige elegance

Skrevet af: i: Sub Category 1 Den: Kommentar: 0 Hits: 597

En elegant blanding af præcision, smidighed og flot, feminin stil – til at skabe endnu en ” Another Best Day” med det helt nye NOVA-sortiment.

Mens nogle vælger at presse deres ski hårdt, foretrækker andre en mere afslappet tilgang til pisterne. Vores nye ADAPTIVE FLEX imødekommer behovene hos enhver skiløber med tre unikke flexprofiler (BOOST, ACTIVE, ASSIST) integreret på tværs af det helt nye NOVA-sortiment og tilbyder enhver skiløber den rette flex til at matche deres stil.

NOVA er designet til både at opdage og forfine dine ski færdigheder og tilbyder adaptive svingegenskaber til at skabe øjeblikkelige og ubesværede retningsskift med overskud, komfort og kontrol.

Føl rytmen og balancen rulle jævnt fra kant til kant, kraften og elegancen for at skabe den perfekte drejning og skære svinget uden de mindste problemer. Din ski dag bliver til oplevelser af velvære du sent vil glemme.

Se vores store udvalg i disse fantastiske ski, vi vil sætte en ære i at hjælpe dig med at vælge de helt rigtige ski. Kom i butikken eller kontakt os pr. telefon, mail, Facebook eller hvad der passer dig.

Kommentarer

Ingen kommentarer!

Skriv din kommentar

Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday January February March April May June July August September October November December

Register

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Eller Reset password