Rossignol REACT - Pisteskien alle mænd vil elske!

Skrevet af: i: Sub Category 1 Den: Kommentar: 0 Hits: 1090

Rossignol REACT - Pisteskien alle mænd vil elske

Rossignol REACT

Racerånden spreder sig til pisterne – find din egen stil i det helt nye REACT-sortiment. Udviklet til dedikerede skiløbere på ski, og vores nye samling af nye Compact Race-ski giver 'øjeblikkelig kraft' med en ubesværet rytme for den ene perfekte tur efter den anden. Ny Flex Tip-teknologi giver mulighed for let acceleration ind og ud af sving, en væskebalance i kraft og hastighed styret af naturlig kontrol, hvilket sætter dig i zonen for at skabe det perfekte sving.

Find dit flow og nyd sneen. Sloganet Another Best Day”, bruges ofte I disse sammenhæng.

Find din egen stil

”Når du er i strømmen, føler du det. At "føle strømmen" er at være i zonen. Det er en tilstand af krop og sind. Harmoni i bevægelse. Det er en ubesværet rytme, den ene perfekte tur efter den anden. En balance mellem kraft og hastighed styret af naturlig kontrol. ”

"Det perfekte sving er ikke et spørgsmål om magt eller vinkel, men rytme, balance og reaktion."

”Se ikke efter hastighed, men acceleration.”

"Find din egen på stil."

”Smilet og glæden  spreder sig til pisterne.”

"Find din rytme for at skabe det perfekte sving."

Når disse ting er skrevet, er vejledningen til at vælge den rigtige ski til dig stadig tilbage. Besøg vores butik for at se, røre samt blive vejledt i det rigtige valg. Bor du længere væk, ring eller skrive til os så vejleder vi det videre til det bedste valg.

Kommentarer

Ingen kommentarer!

Skriv din kommentar

Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday January February March April May June July August September October November December

Register

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Eller Reset password