Forsendelse

Fragt

Pedersen Ski opkræver ikke fragt, men hver ordre pålægges et ekspeditionsgebyr. Skulle en ordre blive leveret over flere omgange, grundet forskellige leveringstider, betaler modtageren ikke yderligere ekspeditionsomkostninger.

Priser

Pakker: DKK 50,- (Levering på arbejdsplads)

             DKK 60,- (Levering på privat adressen)

Ski:       DKK 150,-

Vi sender vores varer med Post Danmark eller GLS. På alle varer i butikken kan du se den forventede leveringstid. Det er ikke en garanti for at varen bliver leveret indenfor den angivne tid. (De fleste varer er fremme efter 1-3 dage)

Alle varer der er bestilt inden kl. 16.00 afsendes samme dag

(Ski dog førstkommende hverdag om morgenen)

Vi tager forbehold for udgåede varer og varer der er i restordre. Pedersen Ski kan ikke holdes ansvarlig for forsinkelser og evt. omkostninger grundet forsinkelser. Heller ikke i tilfælde af fejlleverede varer eller defekte varer. Med Post Danmark leveres varen normalt dagen efter afsendelse. Ski leveres med GLS, og afsendes 1. hverdag efter vi har modtaget din bestilling (Er du ikke hjemme kan pakken med fordel sendes til din arbejdsplads)

Vi sender ikke varer til udlandet, Grønland og Færøerne.

Afhentning

Alternativt kan man vælge at afhente sine varer på vores adresse. Ved afhentning på vores adresse kan der også forekomme leveringstider.

Register

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Eller Reset password