Information om betaling

Hos Pedersen Ski er det muligt at betale med Dankort, Mastercard, Maestro, Visa, Visa Electron, JCB og American Express. Pedersen Ski har ikke mulighed for at forhøje det beløb, du har godkendt, og vi kan ikke se de oplysninger, du har indtastet.

Selve betalingen foregår via en såkaldt sikker forbindelse (SSL - Secure Socket Layer). Herved bliver alle de oplysninger, du sender, krypteret, så ingen kan læse dem. Transmissionen er godkendt af NETS. Når du befinder dig i en sikker zone, vises i bunden af dit browservindue et lille "Secure Server"-ikon. Dette lille ikon er en lukket hængelås.

Pedersen Ski hæver ikke pengene for varerne, før varerne er leveret og din ordre bliver sat i gang med det samme. Når du handler med Betalingskortkort hos Pedersen Ski skal oplyse følgende:

  • Kortnummer (16 cifre printet ind i kortet på forsiden)
  • Udløbsdato (printet ind i kortet på forsiden)
  • Kontrolcifre (tre cifre skrevet på kortets bagside lige over magnetstrimlen yderst til højre)

Pedersen Ski kan ikke på noget tidspunkt se nogen af disse oplysninger, vi kan derfor ikke opjustere beløbet efterfølgende, men vi kan undlade at hæve pengene eller nedsætte beløbet, hvis du ønsker en vare slettet fra ordren.

Generelt er sikkerheden ved betaling med kort over Internettet ikke afhængig af det enkelte website. For at få en aftale med NETS, som administrerer alle kortbetalinger, kontrolleres de forskellige betalingsmodulers sikkerhed, inden et samarbejde bliver godkendt. Samarbejdet kan til enhver tid ophæves af NETS, hvis en butik ikke overholder de standarder, som NETS forlanger. NETS garanterer forbrugernes penge så i op til en måned efter, at pengene er trukket på en konto, er det muligt at afvise denne betaling. Det kan din bank gøre for dig. Juridisk set er det kun din underskrift eller pinkode, som binder dig til en betaling, så selv om nogen har haft lejlighed til at kopiere oplysningerne fra dit kort, hæfter du ikke for det.

Hos Pedersen Ski beder vi dig aldrig om din pinkode, derfor hæfter du ikke for handlen men kan afvise den i din bank op til en måned efter, vi har hævet pengene. Overførsler, du afviser i banken, vil blive genindsat på din konto, uanset om virksomheden er enig i din klage eller ej. NETS garanterer for denne sikkerhed, så det er også NETS, som tager sig af at klage til virksomheden, hvis denne nægter at ophæve handlen. Derfor løber du reelt ingen risiko ved at handle over nettet med et betalingskort.

 

Register

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Eller Reset password