Tilbud! Skistøvler - Rossignol PURE HEAT (IRIDESCENT BLACK) Forstør

Skistøvler - Rossignol PURE HEAT (IRIDESCENT BLACK)

Ny

Rossignol PURE HEAT er en meget tæt siddende luksus skistøvle til kvinder med indbygget varme. Varmen tændes og slukkes ved et tryk på knappe øverst på skaftet. Den har 4 indstillinger og har strøm nok til en hel skidag. Oplades med USB stik på samme måde som din mobil telefon.

Flere detaljer

Yderligere information

Rossignol PURE HEAT er en meget tæt siddende luksus skistøvle til kvinder, der dog ikke glemmer det kvinder oftest finder vigtigst, nemlig komforten og en varm inderstøvle. Rossignol PURE HEAT leveres med dentermiske opvarmede inder støvle og i det kvinde specifikke 102 mm "Regular Fit" Den helt nye PURE HEAT en utrolig blanding af kraft og præcision i et brugervenligt design. 

 Rossignol PURE HEAT produceres med Custom Optisensor T3 fokuserer på ergonomisk balance ved direkte kontakt med hæl forfod og ski. Custom Optisensor T3 Sensor ³ benytter en stivhed der er produceret i polyurethane der effektivt overføre energi til ski. Skaftet er udformet så det imødekommer pigernes ønske om ekstra plads til lægmusklen. Blød polstring er positioneret til behageligt måde til at holde pigernes ankler og hæle på plads. Rossignol Rossignol PURE HEAT er produceret i en luksus, fløjlsagtige materiale, den opvarmede inderstøvle er polstret med Merino uld isolering.

En støvle som de kvinder der forventer noget særligt af deres støvler, ville vælge

OPVARMET LINER THERMISK SYSTEM

THERM-IC SYSTEM HEATED LINERS har integreret THERM-IC teknologi med fire forskellige varmeindstillinger med et tryk på en knap.

Merino uld isolering for ekstra komfort og varme hele dagen, så du kan stå på ski hele dagen og udføre lige så godt som muligt på de koldeste dage. Støvlen oplades med USB stik, så det foregår på samme måde som en mobil telefon.

En støvle som de kvinder der forventer noget særligt af deres støvler, ville vælge

Teknologi: 2-positions støvle med justerbar flex, canting, justerbar velcro (34 mm), 
justerbar "svang", polyester skal,

Spænder: 4-spænder i alminium med micro justering, spænder på skaft flytbare.

Inderstøvle: Customline Women Custom Optisensor T3 anatomisk inder sål, ekstra komfort/polstring omkring forfod/tæer. Denne inderstøvle er formet af kvinder til kvinder. 
Easy entry concept.

Flex index: 80

Fodbredde: Kategori A, hvilken svarer til en fod fra smal til normal bredde.(100 mm Slim Fit) Husk den er formet til en kvinde fod, med ekstra højde over vrist.

Tilbehør / relateret

2 599,00 kr

3 299,00 kr

Spar -700,00 kr

2 599,00 kr