• -875,00 kr.
Skistøvler - Rossignol PURE HEAT (IRIDESCENT BLACK)

Video

Skistøvler - Rossignol PURE HEAT (IRIDESCENT BLACK)

RBH2310_245
2.625,00 kr. Spar 875,00 kr.
3.500,00 kr.
Inkl. moms

Rossignol PURE HEAT er en lækker luksus skistøvle til kvinder med indbygget varme. Varmen tændes og slukkes ved et tryk på knappe øverst på skaftet. Den har 4 indstillinger og har strøm nok til en hel skidag. Oplades med USB stik på samme måde som din mobil telefon.

Farvevariant
Vælg størrelse

Rossignol PURE HEAT er enlækker luksus skistøvle til kvinder, der dog ikke glemmer det kvinder oftest finder vigtigst, nemlig komforten og en varm inderstøvle. Rossignol PURE HEAT leveres med den termiske opvarmede inderstøvle og i det kvinde specifikke 102 mm "Regular Fit" Den helt nye PURE HEAT en utrolig blanding af kraft og præcision i et brugervenligt design. 

Rossignol PURE HEAT produceres med Sensor Blade - der fokuserer på ergonomisk balance ved direkte kontakt med hæl forfod og ski. Skallen er produceret i Polyurethane der effektivt overføre energien dine til ski. Skaftet er udformet så det imødekommer pigernes ønske om ekstra plads til lægmusklen. Blød polstring er positioneret til behageligt måde til at holde pigernes ankler og hæle på plads. Rossignol Rossignol PURE HEAT er produceret i en luksus, fløjlsagtige materiale, den opvarmede inderstøvle er polstret med Merino uld isolering.

OPVARMET LINER THERMISK SYSTEM

THERM-IC SYSTEM HEATED LINERS har integreret THERM-IC teknologi med fire forskellige varmeindstillinger med et tryk på en knap.

Wintherm isolering for ekstra komfort og varme hele dagen, så du kan stå på ski hele dagen og udføre lige så godt som muligt på de koldeste dage. Støvlen oplades med USB stik, så det foregår på samme måde som en mobil telefon.

En støvle som de kvinder der forventer noget særligt af deres støvler, ville vælge

Teknologi: Sensor Blade 2-positions støvle med justerbar flex, canting, justerbar velcro (34 mm), 
justerbar "svang", polyester skal,

Spænder: 4-spænder i alminium med micro justering, spænder på skaft flytbare.

Inderstøvle: Heated Liner Thermic System med  anatomisk sål, ekstra komfort/polstring omkring forfod/tæer. Denne inderstøvle er formet af kvinder til kvinder. 
Easy entry concept. Isolering Wintherm

Flex index: 70

Fodbredde: Kategori C, hvilken svarer til en fod fra normal til lidt bred (102 mm) Husk den er formet til en kvinde fod, med ekstra højde over vrist.

Vægt: 1.980 kg/stk.

Video

Klik på produktvideoen for at loade videoen

  •  video

Andet fedt skiudstyr

Andre varer i samme kategori (Der er 13 andre varer i samme kategori)

Register

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Eller Reset password