• -26%
Skistøvler - Rossignol PURE HEAT PRO (NIGHT BLACK)

Video

Skistøvler - Rossignol PURE HEAT PRO (NIGHT BLACK)

RBH2200_245
2.812,00 kr. Spar 26%
3.800,00 kr.
Inkl. moms

Rossignol PURE HEAT PRO er en HIGH END skistøvle til kvinder med indbygget varme. Varmen styres via en App på din smartphone. Den har 10 indstillinger og har strøm nok til en hel skidag. Oplades med USB stik på samme måde som din mobil telefon.

Farvevariant
Vælg størrelse

Rossignol PURE HEAT PRO er en meget tæt siddende luksus skistøvle til kvinder, der dog ikke glemmer det kvinder oftest finder vigtigst, nemlig komforten og en varm inderstøvle. Rossignol PURE HEAT leveres med den termiske opvarmede inderstøvle og i det kvinde specifikke 100 mm "Slim Fit" Den helt nye PURE HEAT PRO er en utrolig blanding af kraft og præcision i et brugervenligt smukt med rosa guld spænde design. 

Rossignol PURE HEAT PRO produceres i Sensor Blade der  fokuserer på ergonomisk balance ved direkte kontakt med hæl forfod og ski. Polyurethane skallen giver en stivhed der effektivt overføre energien dine til ski. Skaftet er udformet så det imødekommer pigernes ønske om ekstra plads til lægmusklen. Blød polstring er positioneret til behageligt måde til at holde pigernes ankler og hæle på plads. Rossignol Rossignol PURE HEAT er produceret i en luksus, fløjlsagtige materiale, den opvarmede inderstøvle er polstret med Merino uld isolering.

OPVARMET LINER THERMISK SYSTEM

THERM-IC SYSTEM HEATED LINERS har integreret THERM-IC teknologi med 10 forskellige varmeindstillinger som styres på en App med din smartphone.

Merino uld isolering for ekstra komfort og varme hele dagen, så du kan stå på ski hele dagen og udføre lige så godt som muligt på de koldeste dage. Støvlen oplades med USB stik, så det foregår på samme måde som en mobil telefon.

En støvle som de kvinder der forventer noget særligt af deres støvler, ville vælge

Teknologi: Sensor Blade, canting, justerbar velcro (40 mm), 
justerbar "svang", Polyurethane Shell.

Spænder: 4-spænder i alminium med micro justering, spænder på skaft flytbare.

Inderstøvle: Heated Liner Thermic System anatomisk inder sål, ekstra komfort/polstring omkring forfod/tæer. Denne inderstøvle er formet af kvinder til kvinder. 
Easy entry Concept.

Flex index: 100

Fodbredde: Kategori B, hvilken svarer til en fod fra smal til normal bredde.(100 mm) Husk den er formet til en kvinde fod, med ekstra højde over vrist.

Vægt: 1.990 kg/stk.

Video

Klik på produktvideoen for at loade videoen

  •  video

Andet fedt skiudstyr

Andre varer i samme kategori (Der er 13 andre varer i samme kategori)

Register

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Eller Reset password