• -40%
Skistøvler - Rossignol Pure 70

Skistøvler - Rossignol PURE 70 (BLACK) W

RBH2350_245
1.380,00 kr. Spar 40%
2.300,00 kr.
Inkl. moms

Rossignol PURE 70 er lavet som en højtydende skistøvle hvor præcision og komfort er nøgleordet. Et lækkert design, der sikre høj ydeevne, kraft og præcision. Rossignol Pure 70 fra den let øvede til øvede skiløber. Den er konstrueret i et helt nyt strømlinet koncept. 

Farvevariant
Vælg størrelse

Rossignol PURE 70 er udstyret med et prisbelønnet tilpasningssystem. Rossignol PURE 70 et lækkert kvindedesign, der har elementer pasformen der skal sikre høj ydeevne, kraft og præcision. Rossignol PURE 70 har 102 mm "medium-wide" læst, der leverer en tilgivende anatomisk pasform og komfort til let øvede til øvede skiløber. Den er konstrueret i et helt nyt strømlinet koncept. 

Rossignol Pure 70 har det nye Women Custom T4 system som giver nøjagtigt tilpasning og højeste komfort, varme og støtte. Med en varm formbar inder støvle der varmes og tilpasses er denne støvle et meget lækkert produkt til en meget fornuftig pris. Masser af valuta for pengene. Rossignol PURE 70 har en ydeevne er skræddersyet fra den let øvede til øvede skiløbers behov, holdning, og fodform. Ny aerodynamisk Sensor Blade shell-teknologi fjerner ekstra materiale og reducerer vægten, mens man kører energi direkte ned i skiene for utrolig, stabil kraftoverførsel.

Teknologi: Sensor Blade 2-positions støvle med justerbar Flex, canting, justerbar velcro (34 mm), 

justerbar "svang", polyester skal,

Spænder: 4-spænder i aluminium med Micro justering, spænder på skaft flytbare.

Inderstøvle: Women Custom T4 anatomisk sål, ekstra komfort/polstring omkring forfod/tæer. Denne inder støvle er formet af kvinder til kvinder. 

Easy entry concept.

Flex index: 70

Fodbredde: Kategori C, hvilken svarer til en fod fra normal til lidt bredere fod (102 mm) Husk den er formet til en kvinde fod, med ekstra højde over vrist.

Vægt: 1.880 kg/stk.

Andet fedt skiudstyr

Andre varer i samme kategori (Der er 13 andre varer i samme kategori)

Register

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Eller Reset password