• -701,00 kr.
Skistøvler - Rossignol ALLTRACK PRO 80 W( DARK BLUE)

Skistøvler - Rossignol ALLTRACK PRO 80 W (DARK BLUE)

RBI3290_245
1.999,00 kr. Spar 701,00 kr.
2.700,00 kr.
Inkl. moms

Rossignol ALLTRACK PRO 80 W er en meget komfortabel skistøvle til kvinder, støvlen har perfekt pasform. En enestående mulighed for at få en varm og behagelig skistøvle i et flot design. En let støvle der sidder tæt til foden, på en meget behagelig måde. 

Det er støvlen fra den let øvede til eksperten der ønsker det nyeste indenfor dameskistøvler.

Farvevariant
Vælg størrelse

Kvinder er interesserede i Rossignols vision om at erobre hele bjerget og udvide de områder hvor de ser skiløb som en mulighed. Ved at tilføje en ny dimension som er balancen mellem ydeevne og den rigtige vægt er sandsynligheden for at udforske alle facetter af bjergene blevet en mulighed. Rossignol ALLTRACK Women findes i flere varianter. Vi har valgt at holde fokus på bestselleren

Rossignol ALLTRACK PRO 80 W. Her rammer alle parametre hinanden. Det er støvlen fra den let øvede til eksperten der ønsker det nyeste indenfor dameskistøvler. En lækker skistøvle til en fantastisk pris. Tendens for denne støvle er mere naturlige farver, inspireret af naturen, mens den bevarer et feminint look, et kendetegn og Rossignol bruger på deres nye dameskistøvler.

Den nye Rossignol ALLTRACK PRO 80 W skistøvle introducerer en revolutionerende blanding af on-trail præcision, freeride alsidighed og en tilgivende 102 mm bredde giver en perfekt pasform. Skistøvlen er  til øvede og letøvede skiløber. Ny Sensor Grid shell-teknologi og OptiSensor 3D liners øger forfod indpakning for øget kraftoverførdel og transmission, komfort og støtte. Grip såler giver øget power og udholdenhed. Med et nyt ski-hike mode med Posi-Block teknologi, Alltrack omdefinerer "all-mountain" støvler, der leverer maksimal vandring rækkevidde-of-motion og en hidtil uset skiløbs oplevelse.

Rossignol skistøvle med masser af komfort. Rossignol ALLTRACK PRO 80 W er en af sæson 2019/20 store nyheder. Støvlen er lavet på den bredde C-platform, så den er med i Rossignols breddeste kategori nemlig 102 mm. Rossignol Alltrack 80 W skistøvle betyder at skistøvlen har et Flex på 80, hvilket passer perfekt til denne allmountain støvle. Det betyder også at denne støvle kan bruges fra den let øvede til den gode skiløber. Rossignol ALLTRACK PRO 80 W er super flot skistøvle. De fleste skiløbere uanset niveau vil finde komforten i denne støvle helt unik.

Skiløbere med normal bredde fødder vil foretrække denne støvle. En højtydende støvle, der vil gøre skiløbet til en fornøjelse. Rossignol har med denne skistøvle lavet en drøm til virkelighed, da bredde fødder, komfort og behageligt skiløb ikke før har været muligt at kombinerer. Så dette vil være en fantastisk nyhed til den gode og øvede skiløber.

Selv om flere kvindelige skiløbere ikke er så forfængelige, så må vi erkende at støvlen er lavet i et super smart design.

Teknologi: Generative Design Grid, 2-positions støvle med justerbar Flex, canting, justerbar velcro (40 mm),
justerbar "svang". Skallen lavet i Polyurethane + HIKE Mode.

Liner: Formbar Women Full Custom T4 Polyethylene 

Spænder: 4-spænder i 100 % aluminium med diagonal justering, spænder på skaft flytbare.
Spænder på skaftet har "Quickset"
Lukkebeslaget på det øverste spænde kan indstilles til en af 3 positioner uden behov for et værktøj. Du skal bare trykke på og skubbe. Spænderne er placeret i en traditionel diagonal. For optimal hæl sikkerhed er de flyttet til en mere effektiv placering. Konstruktionen er 100% aluminium.

Inderstøvle: Thinsulate Stretch, anatomisk sål, Supergrip hæl ekstra komfort/polstring omkring forfod/tæer

Flex index: 80

Fodbredde: Kategori C, hvilken svarer til normal bredde (102 mm).

Andet fedt skiudstyr

Andre varer i samme kategori (Der er 13 andre varer i samme kategori)

Register

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Eller Reset password