• På tilbud!
  • -700,00 kr.

Skistøvler - Rossignol Pure 80

RBE2330_235
1.699,00 kr. Spar 700,00 kr.
2.399,00 kr.
Inkl. moms

Rossignol Pure 80 flot skistøvle til kvinder. Den er konstrueret i et helt nyt strømlinet koncept. Det betyder at Rossignol Pure 80 er lavet som en højtydende skistøvle hvor præcision og komfort er nøgleordet. Den anatomiske pasform kombineret med Thinsulate inderstøvle, den gør denne skistøvle helt speciel. Rossignol Pure 80 fra let øvede til den gode skiløber.

Farvevariant
Vælg størrelse

Rossignol Pure 80 er en ny bred (102mm) skistøvle til kvinder. Kombinerer med blød luksus komfort til kvinder.  Rossignol Pure 80 med Custom Optisensor T3 fokuserer på ergonomisk balance ved direkte kontakt med hæl forfod og ski. Custom Optisensor T3 Sensor ³ benytter en stivhed der er produceret i polyurethane der effektivt overføre energi til ski. Skaftet er udformet så det imødekommer pigernes ønske om ekstra plads til lægmusklen. Blød polstring er positioneret til behageligt måde til at holde pigernes ankler og hæle på plads. Rossignol Pure 80 er produceret i en luksus, fløjlsagtige materiale, med Thinsulate inderstøvle.

Rossignol Pure 80 er en meget tæt siddende skistøvle, der dog ikke glemmer det kvinder oftest finder vigtigst, nemlig komforten og en varm inder støvle.
En støvle som de kvinder der forventer noget særligt af deres støvler, ville vælge

Teknologi: 2-positions støvle med justerbar flex, canting, justerbar velcro (34 mm),
justerbar "svang", polyester skal,

Spænder: 4-spænder i alminium med micro justering, spænder på skaft flytbare.

Inderstøvle: Customline Women Custom Optisensor T3 anatomisk inder sål, ekstra komfort/polstring omkring forfod/tæer. Denne inder støvle er formet af kvinder til kvinder.
Easy entry concept.

Flex index: 80

Fodbredde: Kategori C, hvilken svarer til en fod fra smal til normal bredde.(102 mm) Husk den er formet til en kvinde fod, med ekstra højde over vrist.

Andet fedt skiudstyr

Andre varer i samme kategori (Der er 13 andre varer i samme kategori)

Register

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Eller Reset password