• På tilbud!
  • -401,00 kr.

Skistøvler - Rossignol ALLTRACK 70 W

RBF 3360
1.999,00 kr. Spar 401,00 kr.
2.400,00 kr.
Inkl. moms

Rossignol ALLTRACK 70 W - Lækker skistøvle til kvinder i en flot farve. Til skiløberen der ønsker det bedste til prisen, Helt nyt koncept med perfekt pasform. Rossignol ALLTRACK 70 W skistøvle er en vinder fra dag et. Unik pasform i et design der ikke er set før.

Vælg størrelse

Den nye Rossignol ALLTRACK 70 W skistøvle introducerer en revolutionerende blanding af on-trail præcision, freeride alsidighed og en tilgivende 102 mm bredde giver en perfekt pasform. Skistøvlen er  til øvede og letøvede skiløber. Ny Sensor Grid shell-teknologi og OptiSensor 3D liners øger forfod indpakning for øget kraftoverførdel og transmission, komfort og støtte. Grip såler giver øget power og udholdenhed. Med et nyt ski-hike mode med Posi-Block teknologi, Alltrack omdefinerer "all-mountain" støvler, der leverer maksimal vandring rækkevidde-of-motion og en hidtil uset skiløbs oplevelse.

Rossignol skistøvle med masser af komfort. Rossignol Alltrack 70 W er en af de store nyheder. Støvlen er lavet på den bredde C-platform, så den er med i Rossignols breddeste kategori nemlig 102 mm. Rossignol Alltrack 70 W skistøvle betyder at skistøvlen har et Flex på 70, hvilket passer perfekt til denne allmountain støvle. Det betyder også at denne støvle kan bruges fra begynderen til den øvede skiløber. Rossignol ALLTRACK 70 W er lavet i en fantastisk flot rød/sort/hvid farve. De fleste skiløbere uanset niveau vil finde komforten i denne støvle helt unik.

Skiløbere med normal bredde fødder vil foretrække denne støvle. En højtydende støvle, der vil gøre skiløbet til en fornøjelse. Rossignol har med denne skistøvle lavet en drøm til virkelighed, da bredde fødder, komfort og behageligt skiløb ikke før har været muligt at kombinerer. Så dette vil være en fantastisk nyhed til den gode og øvede skiløber.

Selv om flere kvindelige skiløbere ikke er så forfængelige, så må vi erkende at støvlen er lavet i et super smart design.

Teknologi:
Sensor GRID, 2-positions støvle med justerbar flex, canting, justerbar velcro (40 mm),
justerbar "svang", skallen lavet i PU Polyfine + HIKE Mode. Liner: Optisensor T4 

Spænder:
4-spænder i 100 % aluminium med diagonal justering, spænder på skaft flytbare.
Spænder på skaftet har "Quickset"
Lukkebeslaget på det øverste spænde kan indstilles til en af 3 positioner uden behov for et værktøj. Du skal bare trykke på og skubbe. Spænderne er placeret i en traditionel diagonal. For optimal hæl sikkerhed er de flyttet til en mere effektiv placering. Konstruktionen er 100% aluminium.

Inderstøvle:
Formbar Optisensor T4 inderstøvle, anatomisk inder sål, Supergrip hæl ekstra komfort/polstring omkring forfod/tæer

Flex index: 70

Fodbredde:
Denne støvle ligger i kategori C, hvilken svarer til normal bredde (102 mm).

Andre varer i samme kategori (Der er 14 andre varer i samme kategori)

Register

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Eller Reset password