Nedsat pris! Ski - Rossignol Experience 80 Ci W Forstør

Ski - Rossignol Experience 80 Ci W

Ny

Rossignol Experience 80 Ci W er allmountain skien til pigerne der altid har kørt på pisten, men har fået mod på mere. Leder du  efter en ski, der er let at håndtere, så har du fundet skien. Med Rossignol Experience 80 Ci W har du muligheden for at beherske  sving og fart helt uden anstrengelse. Skien til at teste den løse sne uden for pisten. Rossignol Experience 80 CI W er fremtidens ski

Bemærk, prisen er med bindinger

Flere detaljer

Yderligere information

Rossignol Experience 80 Ci W er allmountain skien til dig der altid har kørt på pisten, men har fået mod på mere. Leder du  efter en ski, der er let at håndtere og beherske, så har du fundet skien. Med Rossignol Experience 80 Ci W har du muligheden for at beherske  sving og fart helt uden anstrengelse. Du får mulighed for at udforske den løse sne uden for pisten. Rossignol Experience 80 Ci W er fremtidens ski.

Rossignol Experience 80 Ci W vil frigøre denne ydeevne både på pisten og i offpisten. LCT teknologien giver større kontrol i sving, samt garanterer en let kørt ski, håndtering og komfort. VAS Women-systemet, som dæmper vibrationer fra terrænet. Tøv ikke, det bedste af bjerget venter dig med Rossignol Experience 80 Ci W.

Med 80 mm i taljen, har du muligheden for at skære de perfekte sving på pisten, samt muligheden for at udforske den løse sne uden for pisten. Rossignol Experience 80 Ci W er en letvægts ski med oceaner af muligheder.

Rossignol Experience 80 CI W har Auto Turn Rocker der har Rocker i spidsen for at hjælpe dig med at starte en tur hurtigere og nemmere end nogensinde før. Rogsignol Experience 80 Ci W har endvidere camber, der giver dig et fast greb på sne, og Rocker i Tail der vil gøre hele skiløbet til en fornøjelse og samtidig meget nemt.

Den nye Air Tip i der er en del af den nye Experience W linje reducerer swing vægt og gør skien mere manøvredygtig end nogensinde før. Den udvidede side cut giver dig en mere effektiv kant med den vinkel du lægger i dine sving og mindre side skære mindre vinkel du har lagt dette gør

Rossignol Experience 80 Ci W meget let at stå på, ved både høje og lave hastigheder på alle underlag og i alle terræn. Med trækerne der er forstærket med carbon har du en meget tryg følelse, og en stabil fornemmelse for alle, men mest for de aggressive skiløbere. Skal du vælge en ski, der er fantastisk at køre på, lav vægt, kan bruges over alt på bjerget, smart design, så er Rossignol Experience 80 Ci W nok det tætteste du kommer på målet. Terræn 40 off trail / 60 % on trail.

Binding: LOOK XPRESS W 11 B83 White Corail Fluo

3 499,00 kr

3 800,00 kr

Spar -301,00 kr

GRATIS PRO montering af bindinger

Felterne skal udfyldes !

BEMÆRK at skien leveres med bindingerne monteret og kan derfor IKKE returneres.
3 499,00 kr