Tilbud! Ski - Rossignol Unique 2S Forstør

Ski - Rossignol Unique 2S

Ny

Rossignol Unique 2S er en super ski til den let øvede til den øvede kvinde/pige. Rossignol Unique 2S er Style modellen med det flotte design. Her må det siges at det er lykkedes til fulde at finde den perfekte dameski. Rossignol Unique 2S er en fantastisk ski til kvinder de elsker pisten. Rossignol Unique 2S verdensklasseski.

Rossignol Unique 2S går under sloganet "Make skiing, and life, easier"

Bemærk, prisen er med bindinger

Flere detaljer

Yderligere information

Rossignol Unique 2S er første skud på stammen af de nye super ski fra Rossignol til kvinder. Rossignol Unique 2S er udsmykket virkeligt elegant. En sort baggrund med et smukt design omkring bindingen. Selv sålen skal signalerer klasse. En super let ski, til piger der gerne vil udfordre sig selv, og flytte sig et niveau højere op.
Som det nye har denne ski både ROCKER og CAMBER, hvilket betyder den har en fantastisk op drift i løst sne og det perfekte skær på den præparerede og isede piste.
Disse ski tilfredsstiller dit behov for høj fart, uden besvær. Denne ski indbyder til flotte, hurtige sving, hvor du trygt kan stole på skiens evner og stabilitet.
Rossignol Unique 2S kan alt hvad du ønsker på pisten.

Den nye Rossignol Unique serie er udstyret med en ny let og holdbar luftkanal / træ kerne kaldet "Air Core" kombineret med Power Turn rocker og vores Echo for Life konstruktion med VAS Linned fibre, der leverer engagerede frontside ski til kvinder, Rossignol Unique er lettere og mere bruger venlig end noget, vi har tilbudt før. Bemærk også at Rossignol Attraxion serien, erstattes af en serie på 6 ski i Unique serien. Nyt og spændende fuldt designet og skabt til at holde tættere til de forventninger, kvinder: Skiene er lettere, mere bekvemt at bære, lettere og behagelig at stå på. Skiene i serien hedder følgende Unique, Unique 2 derefter finder vi Unique 4, Unique 6, Unique 8, og sidst men ikke mindst topmodellen Unique 10.


Bedste terræn type: Piste
Uger på ski: 5+


Tekniske detaljer:

• TECHNOLOGY: POWER TURN ROCKER 
• SYSTEM: XELIUM W
• STRUCTURE: AIR SHAPE + CENTRAL DUALTEC 
• COMPLEX: Basalt
• CORE: AIRCORE - FIBERGLASS
• SHAPE: AIR 
• ROCKER: 10 %/LOW CAMBER: 90 %/ HIGH

• WEIGHT: 2.8 KG/ PAR 

Sving radius: 13,0 m (156 cm)
Side cut: 120/70/100 OVERSIZED
Binding: XELIUM SAPHIR 110S BLACK WHITE
Længder: 146, 154, 162

Skiene leveres vokset, indstillet og klar til pisten.

2 499,00 kr

3 800,00 kr

Spar -1 301,00 kr

GRATIS PRO montering af bindinger

Felterne skal udfyldes !

BEMÆRK at skien leveres med bindingerne monteret og kan derfor IKKE returneres.
2 499,00 kr