Tilbud! Ski - Rossignol Famous 4 (Xpress) Forstør

Ski - Rossignol Famous 4 (Xpress)

Ny

Rossignol FAMOUS 4  er den smarte nyhed til kvinder der elsker en præpereret piste. Rossignol FAMOUS 4 er femtidens pisteski til kvinder. Ultralet ski med masser af komfort, perfekt til den let øvede kvinde. 

Rossignol FAMOUS 4 har unikke dreje egenskaber Til dig der ønsker fart, stabilitet og spænding på pisten. Så kan dagen på ski ikke blive lang nok.

 

Bemærk, prisen er med bindinger

Flere detaljer

Se videoen: videoJYeVFuh1CYM

Yderligere information

Rossignol FAMOUS 4 er den smarte nyhed til kvinder der elsker en præpereret piste. Rossignol FAMOUS 4 kan let blive femtidens pisteski til kvinder. Ultralet ski med masser af komfort, perfekt til dem let øvede kvinde. Rossignol FAMOUS 4W har unikke dreje egenskaber Til dig der ønsker fart og spænding på pisten. Rossignol FAMOUS 4 så kan dagen på ski ikke blive lang nok.

Perfekt til de kvindelige skiløbere der nyder en hel dag på pisten. En meget letkørt ski, hvor du ikke skal anstrenge dig. Rossignols Prop Tip teknologi, for ultralet svingvægt og hurtige svingegenskaber, kombineret med Rossignols Power Turn Rocker tip, kan du i ro og mag carve nær ideal linjen uden besvær, imens du generere mere fart og grip uden at bruge flere kræfter. Med Rossignols Light Core Paulownia konstruktion, reduceres vægten med 20%. Rossignol FAMOUS 4 giver dig en utrættelig ydeevne, på pisten når skien får lov at arbejde fra kant til kant. Rossignol FAMOUS 4 giver dig kun lyst til at tage endnu en tur.

Du vil nyde både skien og skiløbet. Helt nyt smart design

Binding: LOOK XPRESS 11 W B83.

2 799,00 kr

3 199,00 kr

Spar -400,00 kr

GRATIS PRO montering af bindinger

Felterne skal udfyldes !

BEMÆRK at skien leveres med bindingerne monteret og kan derfor IKKE returneres.
2 799,00 kr