Tilbud! Ski - Rossignol Temptation 84 (Xpress) Forstør

Ski - Rossignol Temptation 84 (Xpress)

Ny

Rossignol Temptation 84 har præcision, kræft og utrættelig fremdrift. Alt du behøver, for den ultimative skioplevelse. Hele bjerget venter på dig - Lad Rossignol Temptation 84 regere. Rossignol Temptation 84  er indbegrebet af den perfekte ski. Fra den øvede til den gode/ekspert skiløber. Mangler du en ski, der er meget let at dreje, med masser af power og kontrol, så er denne det perfekte valg.

Bemærk, prisen er med bindinger

Flere detaljer

Se videoen: videoHOxaSIikGts

Yderligere information

Rossignol Temptation 84 W er indbegrebet af den perfekte ski. Skiløbet starter ved  den øvede til den gode/ekspert skiløber.  Er du  på udkig efter en ski, der er meget let at dreje med masser af power og kontrol så er denne det perfekte valg.

Med 84 mm i taljen, har du muligheden for at skære de perfekte sving på pisten, samt muligheden for at udforske den løse sne uden for pisten. Rossignol Temptation 84 W er en letvægts ski med oceaner af muligheder.

Rossignol Temptation 84 har Auto Turn Rocker der har Rocker i spidsen for at hjælpe dig med at starte en tur hurtigere og nemmere end nogensinde før. Rogsignol Temptation 84 har endvidere camber, der giver dig et fast greb på sne, og Rocker i Tail der vil gøre hele skiløbet til en fornøjelse og samtidig meget nemt.

Den nye Air Tip i der er en del af den nye Temptation linje reducerer swing vægt og gør skien mere manøvredygtig end nogensinde før. Den udvidede side cut giver dig en mere effektiv kant med den vinkel du lægger i dine sving og mindre side skære mindre vinkel du har lagt dette gør

Rossignol Temptation 84 er meget let at stå på, ved både høje og lave hastigheder på alle underlag og i alle terræn. Med Paulownia træ kerne har du en meget tryg følelse, og en stabil fornemmelse for alle, men mest for de aggressive skiløbere. Skal du vælge en ski, der er fantastisk at køre på, lav vægt, kan bruges over alt på bjerget, smart design, så er Rossignol Temptation 84 nok det tætteste du kommer på målet.

Præcision, kræft og utrættelig fremdrift. Alt hvad du behøver, for den ultimative skioplevelse. Hele bjerget venter på dig - Lad Rossignol Temptation regere. 40 off trail / 60 % on trail.

Binding: LOOK XPRESS 11 W B93.

 

Tilbehør / relateret

2 999,00 kr

4 599,00 kr

Spar -1 600,00 kr

GRATIS PRO montering af bindinger

Felterne skal udfyldes !

BEMÆRK at skien leveres med bindingerne monteret og kan derfor IKKE returneres.
2 999,00 kr