Tilbud! Ski - Rossignol Temptation 88 Forstør

Ski - Rossignol Temptation 88

Ny

Rossignol Temptation 88 fantastisk carver med en utrættelig freeride følelse. Rossignol Temptaion 88 er det nye "Sort" inden for ekspert all-mountain kvindeskiløbere. Rossignol Temptation 88 leveres med den med den nye Air Tip teknologi. Rossignol Temptation 88 har en kraftig basalt-forstærket sandwich konstruktion, som gør den til den mest prisvindende allmountain ski i alle terræn og sneforhold.

Bemærk, prisen er med bindinger

Flere detaljer

Se videoen: videoxBGL5F2b_GM

Yderligere information

Rossignol Temptation 88 en fantastisk carver med en utrættelig freeride følelse. Rossignol Temptaion 88 er det nye "Sort" inden for ekspert all-mountain kvindeskiløbere. Rossignol Temptation leveres med den med den revolutionerende Air Tip teknologi, som er den mest alsidige blanding af rocker og camber. Skien har en kraftig basalt-forstærket sandwich konstruktion, som gør Rossignol Temptation 88 til en prisvindende allmountain ski til alle terræn og sneforhold.

Med 88 mm i taljen, har du muligheden for at skære de perfekte sving på pisten, samt muligheden for at udforske den løse sne uden for pisten. Rossignol Temptation 88 er en letvægts ski med oceaner af muligheder.

Rossignol Temptation 88 har Auto Turn Rocker der har Rocker i spidsen for at hjælpe dig med at starte en tur hurtigere og nemmere end nogensinde før. Rogsignol Temptation 88 har endvidere camber, der giver dig et fast greb på sne, og Rocker i Tail der vil gøre hele skiløbet til en fornøjelse og samtidig meget nemt.

Den nye Air Tip i der er en del af den nye Temptation linje reducerer swing vægt, og gør skien mere manøvredygtig end nogensinde før. Den udvidede side cut giver dig en mere effektiv kant med den vinkel du lægger i dine sving og mindre side skære mindre vinkel du har lagt dette gør

Rossignol Temptation 88 meget let at stå på, ved både høje og lave hastigheder på alle underlag og i alle terræn. Med Paulownia træ kerne har du en meget tryg følelse, og en stabil fornemmelse for alle, men mest for de aggressive skiløbere. Skal du vælge en ski, der er fantastisk at køre på, lav vægt, kan bruges over alt på bjerget, smart design, så er Rossignol Temptation 88 nok det tætteste du kommer på målet.

Præcision, kræft og utrættelig fremdrift. Alt hvad du behøver, for den ultimative skioplevelse. 

Rossignol temptation 88 er perfekt både på og uden for pisten regere. 50 off trail / 50 % on trail.

Binding: LOOK NX 11 W B93.

.

2 999,00 kr

4 999,00 kr

Spar -2 000,00 kr

GRATIS PRO montering af bindinger

Felterne skal udfyldes !

BEMÆRK at skien leveres med bindingerne monteret og kan derfor IKKE returneres.
2 999,00 kr