Tilbud! Ski - Rossignol Temptation 77 (Xpress) Forstør

Ski - Rossignol Temptation 77 (Xpress)

Ny

Rossignol Temptation 77 er indbegrebet af den perfekte ski fra den begynderen til den øvede kvindelige skiløber. Rossignol Temptation 77 er til dig der er på udkig efter en ski, der er meget let at dreje med fuld kontrol. Med 77 mm i taljen, har du muligheden for at skære de perfekte sving på pisten, samt muligheden for at udforske den løse sne uden for pisten.

Bemærk, prisen er med bindinger

Flere detaljer

Se videoen: video_L70S_Bi66M

Yderligere information

Rossignol Temptation 77 er indbegrebet af den perfekte ski fra den begynderen til den øvede kvindelige skiløber, der er på udkig efter en ski, der er meget let at dreje med fuld kontrol. Med 77 mm i taljen, har du muligheden for at skære de perfekte sving på pisten, samt muligheden for at udforske den løse sne uden for pisten.

Rossignol Temptation 77 er en letvægts ski med et væld af af muligheder. Rossignol Temptation 75 har Auto Turn Rocker der har Rocker i hvilket hjælper dig i løst sne og på en opkørt piste. Rogsignol Temptation 77 har endvidere Camber, der giver dig et fast greb på sne på pisten. Opbygningen af skien vil gøre hele skiløbet til en fornøjelse og samtidig meget nemt.

Den nye Air Tip i der er en del af den nye Rossignol Temptation  77  reducerer swing vægt og gør skien mere manøvredygtig end nogensinde før. Den udvidede side cut giver dig en mere effektiv kant med den vinkel du lægger i dine sving og mindre side skære mindre vinkel du har lagt dette gør

Rossignol Temptation 77 meget let at stå på, ved både høje og lave hastigheder på alle underlag og i alle terræn. Skien har trækerne kombineret med Carbon. Det giver en følelse af overskud, og en stabil fornemmelse for alle skiløbere, men mest for de aggressive skiløbere. Skal du vælge en ski, der er fantastisk at køre på, lav vægt, bruges over alt på bjerget, smart design, så er Rossignol Temptation 77 nok det tætteste du kommer på målet.

Binding: LOOK XPRESS 10 W B83

Tilbehør / relateret

2 499,00 kr

3 199,00 kr

Spar -700,00 kr

GRATIS PRO montering af bindinger

Felterne skal udfyldes !

BEMÆRK at skien leveres med bindingerne monteret og kan derfor IKKE returneres.
2 499,00 kr