Tilbud! Ski - Rossignol Famous 6 Forstør

Ski - Rossignol Famous 6

Ny

Med den helt nye Rossignol FAMOUS 6 kan du carve hele dagen lang, uden at blive træt. Rossignol FAMOUS 6 er fremtidens pisteski til kvinder. Rossignol FAMOUS 6 er en letvægts ski, men unikke sving egenskaber. Det er den perfekte makker til dig der ønsker fart og præcision på pisten. Rossignol FAMOUS 6 giver dig kun lyst til at tage endnu en tur. Du vil nyde både skien og skiløbet. 

 

Bemærk, prisen er med bindinger

Flere detaljer

Se videoen: videoiXE20BHei-s

Yderligere information

Med den helt nye Rossignol FAMOUS 6 kan du carve hele dagen lang. Denne nye on-trail(pisteski) ski til kvinder leverer spændende men dog opnåelig præstationer til øvede og dygtige kvindelige skiløbere eller skiløberen der vil udvikle sit skiløb.

Rossignols Prop Tip teknologi, for ultralet svingvægt og hurtige svingegenskaber, kombineret med Rossignols Power Turn Rocker tip, kan du i ro og mag carve nær ideal linjen uden besvær, imens du generere mere fart og grip uden at bruge flere kræfter. Med Rossignols Light Core Paulownia konstruktion, reduceres vægten med 20%.

Rossignol FAMOUS 6 giver dig en utrættelig ydeevne, på pisten når skien får lov at arbejde fra kant til kant. Rossignol FAMOUS 6 giver dig kun lyst til at tage endnu en tur. Du vil nyde både skien og skiløbet. Når vi taler kvinde ski må vi ikke glemme designet, en fantastisk flot ski, der vil klæde de fleste.

Garanteret fornøjelse for alle let øvede til øvede kvinder der søger efter sjov på pisten. Vælg FAMOUS 6 for en frigørende og ukompliceret ski oplevelse, fart håndteres med total kontrol. Revideret i år FAMOUS 6  har nu den nye VAS tip, der absorberer vibrationer fra terrænet og  garanteret komfort på alle former for sne.

Ultralet ski med masser af komfort, der starter ved den  let øvede kvinde, der ønsker at blive bedre med en letkørt lækker ski.

Binding: LOOK XPRESS W 11 B83 Black Red

2 999,00 kr

3 699,00 kr

Spar -700,00 kr

GRATIS PRO montering af bindinger

Felterne skal udfyldes !

BEMÆRK at skien leveres med bindingerne monteret og kan derfor IKKE returneres.
2 999,00 kr