Nedsat pris! Twintip - Rossignol SMASH 7 Forstør

Twintip - Rossignol SMASH 7 (XPRESS)

Ny

Rossignol SMASH 7 er en spændende ski til det moderne skiløb. Skien må betragtes som en Freeride ski, der fungerer godt både på pisten og i den løse sne udenfor pisten. Rossignol SMASH 7 er den nye ski hvis du skal lege i sneen.

 Tøv ikke, det bedste af bjerget venter dig med Rossignol SMASH 7

 

Bemærk, prisen er med bindinger

Flere detaljer

Yderligere information

Rossignol SMASH 7 er den nye ski hvis du skal lege i sneen. Før valgte de fleste en bred Twintip ski, men det giver ingen mening hvis ikke du bruger tiden på at hoppe i parken. Skal du have sjov på og udenfor pisten er der kun et godt valg: Rossignol SMASH 7. Skien er med MiniCap ROSSITOP konstruktion, som styrker den øverste lakering af skien og øger holdbarhed. 30-graders kantning forbedrer sving, og vægten bliver mindre, så hele skiens samlede vægt reduceres. Samtidig giver denne kantstruktur, fuld styring ved alle hastigheder.

Rossignol SMASH 7 har høj ydeevne både på pisten og i offpisten.

Tøv ikke, det bedste af bjerget venter dig med denne ski. Med 92 mm i taljen, har skien en god bæreevne i den løse sne. Rossignol SMASH 7 er en letvægts ski med oceaner af muligheder. 

Rossignol SMASH har Powder Turn Rocker der har Rocker i spidsen for at hjælpe dig med at starte en tur hurtigere og nemmere end nogensinde før. Skien har endvidere Camber, der giver dig et fast greb på sne, og Rocker i Tail der vil gøre hele skiløbet til en fornøjelse og samtidig meget nemt. 

Den nye Air Tip i der er en del af den nye linje reducerer swing vægt og gør skien mere manøvredygtig end nogensinde før. Den udvidede side cut giver dig en mere effektiv kant med mulighed for at selv bestemme radius på dine sving. 

Rossignol SMASH 7 er meget let at stå på, ved både høje og lave hastigheder på alle underlag og i alle terræn.

Med trækerne (Poplar Wood Core) har du en meget tryg følelse, og en stabil fornemmelse for alle, men mest for skiløbere der ønsker en sjov og spændende ski. Skal du vælge en ski, der er fantastisk at køre på, lav vægt, kan bruges over alt på bjerget, smart design, så er Rossignol SMASH 7 nok det tætteste du kommer på målet. 

Binding: LOOK XPRESS 10 B93 Black Yellow

3 199,00 kr

3 500,00 kr

Spar -301,00 kr

GRATIS PRO montering af bindinger

Felterne skal udfyldes !

BEMÆRK at skien leveres med bindingerne monteret og kan derfor IKKE returneres.
3 199,00 kr