• -501,00 kr.
Skistøvler - Rossignol ALLTRACK PRO 100 (BLACK)

Skistøvler - Rossignol ALLTRACK PRO 100 (BLACK)

RBI3090_265
2.299,00 kr. Spar 501,00 kr.
2.800,00 kr.
Inkl. moms

Rossignol ALLTRACK PRO 100, bliver sæsonens mest sælgende støvle. Det er en støvle som henvender sig til de fleste. Super pasform der sidder helt tæt uden at generer, formbar inderstøvle der tilpasses den enkelte. Utrolig let at komme i og tilsvarende at tage af efter en lang dag på pisterne. Den passer alle lige fra begynderen til den meget øvede, der ønsker en let kvalitets skistøvle 

Farvevariant
Vælg størrelse

Rossignol Alltrack serien leveres i sæson 2019/20 i en forstærket version. Dette er valgt for at kunne udforske bjerget endnu mere fuldstændigt, vandre og stå på ski op og ned, alt sammen med lethed, ydeevne og komfort.

At bevæge sig frit på bjerget og udforske alle dimensioner af terrænet

Vision er at erobre hele bjerget og udvide skiterrænet ved at tilføje en ny dimension, en let skistøvle der kan det samme som de kendte tungere skistøvler. Balancen mellem ydeevne og rigtig vægt for at udforske alle facetter af bjerget er et kodeord.

Vægten er en vigtig funktion i moderne skistøvler, men vi vil ikke accepteret nogen forringelse i ydelse, præcision eller komfort. Vi mener, at en skistøvle skal have den rigtige vægt, og dette styres først og fremmest af dens anvendelse. Teknologierne, der er integreret i Rossignol Alltrack serien, er blevet valgt til at skabe den optimale balance mellem, ydelse og komfort.

Rossignol findes i følgende varianter: Rossignol ALLTRACK PRO 100, ROSSIGNOL ALLTRACK 100, Rossignol TRACK 110 samt ROSSIGNOL PRO 120.

Rossignol skistøvle med masser af komfort. Rossignol Alltrack Pro 100 er produceret på den normale B-platform, så den er med i Rossignols mest almindelige kategori nemlig 100 mm. Rossignol Alltrack Pro 100 skistøvle betyder at skistøvlen har et Flex på 100, hvilket passer perfekt til denne Allmountain støvle. Det betyder også at denne støvle kan bruges fra begynderen til den øvede skiløber. Rossignol Alltrack Pro 100 er lavet i en fantastisk flot mat sort farve. De fleste skiløbere vil finde komforten i denne støvle helt unik.

Skiløbere med normal normale til smalle fødder vil foretrække denne støvle. En højtydende støvle, der vil gøre skiløbet til en fornøjelse. Rossignol har med denne skistøvle lavet en drøm til virkelighed, komfort og behageligt skiløb ikke før har været muligt at kombinerer. Så dette vil være en fantastisk nyhed til den gode og øvede skiløber.

Selv om mandlige skiløbere ikke er så forfængelige, så må vi erkende at støvlen er lavet i et super smart design.

Teknologi: Sensor GRID, 2-positions støvle med justerbar Flex, canting, justerbar velcro (40 mm), justerbar "svang", skallen lavet i PU Polyfine + HIKE Mode. 

Liner: Optisensor 3D T3 

Spænder: 4-spænder i 100 % aluminium med diagonal justering, spænder på skaft flytbare. Spænder på skaftet har "Quickset" Lukkebeslaget på det øverste spænde kan indstilles til en af 3 positioner uden behov for et værktøj. Du skal bare trykke på og skubbe. Spænderne er placeret i en traditionel diagonal. For optimal hæl sikkerhed er de flyttet til en mere effektiv placering. Konstruktionen er 100% aluminium. 
Inderstøvle: Formbar Optisensor 3D T3 inderstøvle, anatomisk inder sål, Supergrip hæl ekstra komfort/polstring omkring forfod/tæer 

Flex index: 100 

Fodbredde: Denne støvle ligger i kategori B, hvilken svarer til normal bredde (100 mm).

Vægt: 1.850 kg/stk.

Andet fedt skiudstyr

Andre varer i samme kategori (Der er 16 andre varer i samme kategori)

Register

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Eller Reset password