• -1.001,00 kr.
Skistøvler - Rossignol ALLTRACK PRO 120 ( DEEP BLUE)

Skistøvler - Rossignol ALLTRACK PRO 120 (DEEP BLUE)

RBI3070_265
2.199,00 kr. Spar 1.001,00 kr.
3.200,00 kr.
Inkl. moms

Rossignol ALLTRACK PRO 120 Skistøvlen er til den øvede og ekspert skiløberen. Rossignol ALLTRACK PRO 120 skistøvle er sikkert den bedste støvle hvis du er skiløberen der både vil køre piste og offpiste og sætter en helt ny norm for "all-mountain" skistøvler. Lette støvler med fart og præcision.

Farvevariant
Vælg størrelse

Rossignol Alltrack serien leveres i sæson 2019/20 i en forstærket version. Dette er valgt for at kunne udforske bjerget endnu mere fuldstændigt, vandre og stå på ski op og ned, alt sammen med lethed, ydeevne og komfort.

At bevæge sig frit på bjerget og udforske alle dimensioner af terrænet

Vision er at erobre hele bjerget og udvide skiterrænet ved at tilføje en ny dimension, en let skistøvle der kan det samme som de kendte tungere skistøvler. Balancen mellem ydeevne og rigtig vægt for at udforske alle facetter af bjerget er et kodeord.

Vægten er en vigtig funktion i moderne skistøvler, men vi vil ikke accepteret nogen forringelse i ydelse, præcision eller komfort. Vi mener, at en skistøvle skal have den rigtige vægt, og dette styres først og fremmest af dens anvendelse. Teknologierne, der er integreret i Rossignol Alltrack serien, er blevet valgt til at skabe den optimale balance mellem, ydelse og komfort.

Rossignol findes i følgende varianter: Rossignol ALLTRACK PRO 100, ROSSIGNOL ALLTRACK 100, Rossignol TRACK 110 samt ROSSIGNOL PRO 120.

Skiløbere med normal normale til smalle fødder vil foretrække denne støvle. En højtydende støvle, der vil gøre skiløbet til en fornøjelse. Rossignol har med denne skistøvle lavet en drøm til virkelighed, komfort og behageligt skiløb ikke før har været muligt at kombinerer. Så dette vil være en fantastisk nyhed til den gode og øvede skiløber.

Den nye Rossignol Alltrack PRO 120 Skistøvlen er til den øvede/ ekspert skiløberNy Sensor Grid shell-teknologi og OptiSensor 3D liners øger forfod indpakning for øget kraftoverførdel og transmission, komfort og støtte. Grip såler giver øget power og udholdenhed. Med et nyt ski-hike mode med Posi-Block teknologi, Alltrack sætter en helt ny norm for "all-mountain" skistøvler. Rossignol Alltrack PRO 120 skistøvle er sikkert den bedste støvle hvis du er skiløberen der både vil køre piste og offpiste. 

Rossignol Alltrack PRO 120 leverer maksimal vandring og uden det går ud over stivheden. Rossignol skistøvle med masser af komfort. Rossignol Alltrack PRO 120 er en af sæson 20019/20 store nyheder. Støvlen er lavet på den normale B-platform, så den er med i Rossignols mest alimindelige kategori nemlig 102 mm. Rossignol Alltrack Pro 120 skistøvle betyder at skistøvlen har et Flex på 120, hvilket passer perfekt til denne allmountain støvle. Det betyder også at denne støvle kan bruges fra begynderen til den øvede skiløber. Rossignol Alltrack PRO 120 er lavet i en fantastisk flot Deep Blue farve. De fleste skiløbere vil finde komforten i denne støvle helt unik.

Selv om mandlige skiløbere ikke er så forfængelige, så må vi erkende at støvlen er lavet i et super smart design.

Teknologi: Sensor GRID, 2-positions støvle med justerbar Flex, canting, justerbar velcro (40 mm), justerbar "svang", skallen lavet i PU Polyfine + HIKE Mode. 

Liner: Optisensor 3D T3

Spænder: 4-spænder i 100 % aluminium med diagonal justering, spænder på skaft flytbare. Spænder på skaftet har "Quickset" Lukkebeslaget på det øverste spænde kan indstilles til en af 3 positioner uden behov for et værktøj. Du skal bare trykke på og skubbe. Spænderne er placeret i en traditionel diagonal. For optimal hæl sikkerhed er de flyttet til en mere effektiv placering. Konstruktionen er 100% aluminium.

Inderstøvle: Formbar Optisensor 3D T3 inderstøvle, anatomisk inder sål, supergrip hæl med ekstra komfort/polstring omkring forfod/tæer 

Flex index: 120 

Fodbredde: Denne støvle ligger i kategori B, hvilken svarer til normal bredde (102 mm).

Vægt: 1.860 kg/stk.

Andet fedt skiudstyr

Andre varer i samme kategori (Der er 16 andre varer i samme kategori)

Register

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Eller Reset password