• -701,00 kr.
Skistøvler - Rossignol TRACK 110 (BLACK/KHAKI)

Skistøvler - Rossignol TRACK 110 (BLACK/KHAKI)

RBI4030_265
1.999,00 kr. Spar 701,00 kr.
2.700,00 kr.
Inkl. moms

ROSSIGNOL TRACK 110 er en af nyhederne i Rossignol Alltrack serien. Denne støvle er meget tilgivende uden der er gået på kompromis med nogle af de kendte Rossignol kvaliteter. Det er støvlen til dem med ekstra bredde fødder (104 mm)

Høj teknisk ydeevne under alle forhold. Den er let at komme i på med øjeblikkelig komfort og super pasform. Formbar støvle der kan varmes og tilpasses din fod.

Farvevariant
Vælg størrelse

ROSSIGNOL TRACK 110 med masser af komfort. ROSSIGNOL TRACK 110 er en af sæson 20019/20 store nyheder. Støvlen er lavet på den bredde D-platform, så den er med i Rossignols bredeste kategori nemlig 104 mm. 

ROSSIGNOL TRACK 110 betyder at støvlen har et Flex på 110, hvilket passer perfekt til denne piste støvle. Det betyder også at denne støvle kan bruges fra til den øvede til lige under ekspert niveau. 

ROSSIGNOL TRACK 110 er lavet i en fantastisk flot i farven Black/Khaki. De fleste skiløbere uanset niveau vil finde komforten i denne støvle perfekt.

Skiløbere med lidt høj vrist og bredere fødder vil foretrække denne støvle. En højtydende støvle, der vil gøre skiløbet til en leg. Rossignol har med denne støvle lavet en drøm til virkelighed, da bredde fødder, komfort og behageligt skiløb ikke før har været muligt at kombinerer. Så dette vil være en fantastisk nyhed til den gode og øvede skiløber.

Selv om mandlige skiløbere ikke er så forfængelige, så må vi erkende at støvlen er lavet i et super smart design.

Teknologi: 

2-positions støvle med justerbar Flex, canting, justerbar velcro (40 mm), 
justerbar "svang", skallen lavet i PU Polyethylen + OptiSensor Concept
Bi-Enjected Easy Entry (Let at komme i og tage af)

Spænder: 

4-spænder i 100 % aluminium med diagonal justering, spænder på skaft flytbare. 
Spænder på skaftet har "Quickset" 
Lukkebeslaget på det øverste spænde kan indstilles til en af 3 positioner uden behov for et værktøj. Du skal bare trykke på og skubbe. Spænderne er placeret i en traditionel diagonal. For optimal hæl sikkerhed er de flyttet til en mere effektiv placering. Konstruktionen er 100% aluminium. 

Inderstøvle: 
Formbar Optisensor FULL CUSTOM T3 Liner formbar inderstøvle, anatomisk inder sål, ekstra komfort/polstring omkring forfod/tæer 

Flex index: 110

Fodbredde: Denne støvle ligger i kategori D, hvilken svarer til en fod fra normal til en meget bred fod (104 mm)

Vægt: 1.930 kg/stk.

Andet fedt skiudstyr

Andre varer i samme kategori (Der er 16 andre varer i samme kategori)

Register

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Eller Reset password