• -801,00 kr.
Skistøvler - Rossignol ALLTRACK 110 (BLACK/STEEL BLUE)

Skistøvler - Rossignol ALLTRACK 110 (BLACK/STEEL BLUE)

RBI3130_265
2.199,00 kr. Spar 801,00 kr.
3.000,00 kr.
Inkl. moms

Rossignol ALLTRACK 110 er balancen mellem ydeevne og den rigtige vægt til at udforske alle facetter af bjerget. En perfekt allmountain skistøvle til den lidt bredere fod. (102 mm)

Alltrack sætter en helt ny norm for allmountain skistøvler. Rossignol ALLTRACK 110 skistøvle er sikkert den bedste støvle hvis du er skiløberen der både vil køre piste og offpiste. 

Farvevariant
Vælg størrelse

Rossignol ALLTRACK 110 er til øvede skiløbereller dem der gerne vil udvikle skiløbet hurtigt. Ny Sensor Grid shell-teknologi og OptiSensor 3D liners øger forfod indpakning for øget kraft overførsel og transmission, komfort og støtte. Grip såler giver øget power og udholdenhed. Rossignol ALLTRACK 110 sætter en helt ny norm for "Allmountain" skistøvler. Det er sikkert den bedste støvle hvis du er skiløberen der både vil køre piste og offpiste. Støvlen har maksimal vandring og uden det går ud over stivheden. 

Rossignol skistøvle med masser af komfort. Rossignol ALLTRACK 110 er en af sæson 20019/20 store nyheder. Støvlen er lavet på den normale C-platform, så den er med i Rossignols mest almindelige kategori nemlig 102 mm. Skistøvlen har et Flex på 110, hvilket passer perfekt til denne Allmountain støvle. Det betyder også at denne støvle kan bruges fra den ambitiøse begynder til den øvede skiløber. Rossignol ALLTRACK 110 er lavet i en fantastisk flot Black/Steel Blue farve. De fleste skiløbere vil finde komforten i denne støvle helt unik.

Skiløbere med normal normale til lidt bredere fødder vil foretrække denne støvle. En højtydende støvle, der vil gøre skiløbet til en fornøjelse. Rossignol har med denne skistøvle lavet en drøm til virkelighed, komfort og behageligt skiløb ikke før har været muligt at kombinerer. Så dette vil være en fantastisk nyhed til den gode og øvede skiløber.

Selv om mandlige skiløbere ikke er så forfængelige, så må vi erkende at støvlen er lavet i et super smart design.

Teknologi: Generative Design Grid 2-positions støvle med justerbar Flex, canting, justerbar velcro (40 mm), justerbar "svang", skallen lavet i PU Polyfine, Dual Core + HIKE Mode. 

Liner: FULL CUSTOM T3 Polyethylene

Spænder: 4-spænder i 100 % aluminium med diagonal justering, spænder på skaft flytbare. Spænder på skaftet har "Quickset" Lukkebeslaget på det øverste spænde kan indstilles til en af 3 positioner uden behov for et værktøj. Du skal bare trykke på og skubbe. Spænderne er placeret i en traditionel diagonal. For optimal hæl sikkerhed er de flyttet til en mere effektiv placering. Konstruktionen er 100% aluminium.

Inderstøvle: Thinsulate Stretch formbar Optisensor 3D T3 inderstøvle, anatomisk inder sål, Supergrip hæl ekstra komfort/polstring omkring forfod/tæer 

Flex index: 110

 
Fodbredde: Denne støvle ligger i kategori C, hvilken svarer til normal bredde (102 mm).

Vægt: 1.1820 kg/stk.

Andre varer i samme kategori (Der er 16 andre varer i samme kategori)

Register

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Eller Reset password