• -701,00 kr.
Skistøvler - Rosssignol ALLSPEED PRO HEAT (ANTHRACITE)

Skistøvler - Rosssignol ALLSPEED PRO HEAT (ANTHRACITE)

RBI2040_265
3.099,00 kr. Spar 701,00 kr.
3.800,00 kr.
Inkl. moms

Rossignol ALLSPEED PURE HEAT - Topskistøvle med indbygget varme, nu har du muligheden for at forkæle dig selv, lidt luksus har vi vel lov til at have.

Har du prøvet at fryse fødderne, så er dette løsningen på dit problem. Fødderne holdes varme 6-8 timer på en opladning.

Farvevariant
Vælg størrelse

Rossignol ALLSPEED PURE HEAT produceres med Sensor Blade der fokuserer på ergonomisk balance ved direkte kontakt med hæl forfod og ski. Skafterne der er produceret i Polyurethane der effektivt overføre energi til ski. Skaftet er udformet så det imødekommer ønsket om at kunne komme let i og ud af skistøvlen. Blød polstring er positioneret til behagelig måde til at holder ankler og hæle på plads. Rossignol Rossignol ALLSPEED PURE HEAT er produceret i en luksus, fløjlsagtige materiale, den opvarmede inderstøvle er polstret med Thinsulate Strech.

Har du prøvet at fryse fødderne, så er dette løsningen på dit problem. Fødderne holdes varme 6-8 timer på en opladning.

OPVARMET LINER THERMISK SYSTEM

THERM-IC SYSTEM HEATED LINERS har integreret THERM-IC-teknologi med fire forskellige varmeindstillinger med et tryk på en knap.

Thinsulate Strech isolering for ekstra komfort og varme hele dagen, så du kan stå på ski hele dagen og udføre lige så godt som muligt på de koldeste dage. Støvlen oplades med USB stik, så det foregår på samme måde som en mobil telefon.

Rossignol ALLSPEED PURE HEAT skistøvle introducerer en revolutionerende helt ny strømlinet konstruktion, som giver den helt perfekte skistøvle på pisten. Rossignol ALLSPEED PURE HEAT fra den øvede/ekspert skiløber der ønsker en skistøvle med varme.

Rossignol ALLSPEED PURE HEAT sætter en helt ny norm for skistøvler til pisten. Rossignol Allspeed Pro 110 skistøvle er sikkert den bedste støvle hvis du er skiløberen der både vil køre piste og offpiste. Rossignol ALLSPEED PURE HEAT leverer maksimal vandring og uden det går ud over stivheden samt giver en fantastisk skioplevelse. De fleste skiløbere vil finde komforten i denne støvle helt unik.

Skiløbere med normal normale til smalle fødder (100 mm) vil foretrække denne støvle. En højtydende støvle, der vil gøre skiløbet til en fornøjelse. Rossignol har med denne skistøvle lavet en drøm til virkelighed, komfort og behageligt skiløb ikke før har været muligt at kombinerer. Så dette vil være en fantastisk nyhed til den gode og øvede skiløber.

Selv om mandlige skiløbere ikke er så forfængelige, så må vi erkende at støvlen er lavet i et super smart design.

Teknologi: Sensor Blade, 2-positions støvle med justerbar Flex, canting, justerbar velcro (40 mm), justerbar "svang", skallen lavet i Polyurethane.

Liner: Heated Liner Thermic. Thinsulate Stretch, Bluetooth System.

Spænder: 4-spænder i 100 % aluminium med diagonal justering, spænder på skaft flytbare. Spænder på skaftet har "Quickset" Lukkebeslaget på det øverste spænde kan indstilles til en af 3 positioner uden behov for et værktøj. Du skal bare trykke på og skubbe. Spænderne er placeret i en traditionel diagonal. For optimal hæl sikkerhed er de flyttet til en mere effektiv placering. Konstruktionen er 100% aluminium. 

Inderstøvle: Formbar Sensor Blade inderstøvle, anatomisk inder sål, Supergrip hæl ekstra komfort/polstring omkring forfod/tæer

Flex index: 110

Fodbredde: Denne støvle ligger i kategori B, hvilken svarer til normal bredde (100 mm).

Vægt: 2.245 kg/stk.

Andet fedt skiudstyr

Andre varer i samme kategori (Der er 16 andre varer i samme kategori)

Register

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Eller Reset password