• -601,00 kr.

Skistøvler - LANGE LX 100 (BLACK/GREEN)

LBI6020_265
2.099,00 kr. Spar 601,00 kr.
2.700,00 kr.
Inkl. moms

LANGE LX er en populærskistøvle serie, luksus pasform, let vægt LANGE LX 100 er en perfekt til den øvede løber

Vælg alder
Vælg størrelse

LANGE LX er en skistøvle serie som er meget populær, luksus pasform, let vægt, legendarisk ydeevne er beskrivelsen der rammer støvlerne først.

LANGE LX 100 er en fantastisk skistøvle til skiløberen, der har en lidt bredere forfod (102 mm) og er mellem til smal omkring lægmuskel og underben. LANGE LX 100 er en perfekt til den øvede løber og der er selv løbere på ekspert niveau, der foretrækker denne støvle.

Inder støvlen er en Dual 3D Sport Liner der opvarmes og tilpasses din fod så den sidder anatomisk korrekt på din fod. LANGE XL 100 har Easy Entry Concept, som betyder at den har en blødere indsats af plast, der gør det muligt for din fod at glide ind og ud af skallen uden problemer. Din naturlig holdning bliver mere opretstående og det forbedrer din energioverførsel til dine ski.

Max Grip Soles giver dig mere sikkerhed, når du går på glatte overflader.

Er du er en stærk skiløber, der leder efter en skistøvle med en lidt mere plads til forfoden, så er Lange LX 100 en fantastisk mulighed for dig. Skiløbere med normal normale til lidt bredere fødder vil foretrække denne støvle. En højtydende støvle, der vil gøre skiløbet til en fornøjelse. Lange har med denne skistøvle lavet en drøm til virkelighed, komfort og behageligt skiløb ikke før har været muligt at kombinerer. Så dette vil være en fantastisk nyhed til den gode og øvede skiløber.

Selv om mandlige skiløbere ikke er så forfængelige, så må vi erkende at støvlen er lavet i et super smart design.

Teknologi: Canting, justerbar velcro (40 mm), justerbar "svang", skallen lavet i PU LYFTRAN PP, Dual Core 

Liner: FULL CUSTOM D3 LINER SPORT

Spænder: 4-spænder i 100 % aluminium med diagonal justering, spænder på skaft flytbare. Du skal bare trykke på og skubbe. Spænderne er placeret i en traditionel diagonal. For optimal hæl sikkerhed er de flyttet til en mere effektiv placering. Konstruktionen er 100% aluminium.

Inderstøvle: Formbar 3D LINER SPORT inderstøvle, anatomisk inder sål, Supergrip hæl ekstra komfort/polstring omkring forfod/tæer 

Flex index: 100

 
Fodbredde: Denne støvle ligger i kategori C, hvilken svarer til normal bredde (102 mm).

Vægt: 1.750 kg/stk.

Andet fedt skiudstyr

Andre varer i samme kategori (Der er 16 andre varer i samme kategori)

Register

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Eller Reset password