Nedsat pris! Skistøvler - Rossignol Exalt X80 Forstør

Skistøvler - Rossignol Exalt X80

Ny

Rossignol Exalt X80 skistøvler : Denne skistøvle fra Rossignol ville være et ideel førstegangskøb. Skistøvlen er lavet i Rossignols bredde kocept, så hører du til den kategori af mænd, der altid har en skistøvle der klemmer omkring tæerne, så vælg Exalt X80.

Flere detaljer

Yderligere information

 

Lækker komfort støvle, kombinerer med et flot design til mænd. Rossignol Exalt X80 skistøvlen er den de fleste mænd har drømt om: Flot støvle, super komfort, ekstra bredde i forfod. Nu findes det hele i en skistøvle. Denne støvle ville være et ideel førstegangskøb. Støvlen er lavet i Rossignols bredde kocept, så hører du til den kategori af mænd, der altid har en støvle der klemmer omkring tæerne, så vælg Exalt X80. Støvlen overfører energi til skien ved den direkte kontakt med hæl forfod og ski. Exalt X80 er produceret i Polyolefin der effektivt overfører energi til skien. Skaftet er udformet så det imødekommer fodbold spillernes ønske om ekstra plads til lægmusklen. Blød polstring er positioneret til behageligt måde til at holde ankler og hæle på plads. Støvlen er produceret i lækre materialer samt et flot design.

Exalt X80 er en meget tæt siddende støvle, der dog ikke glemmer det mænd oftest finder vigtigst, nemlig komforten og en varm inder støvle, samt ekstra bredde i forfod
En støvle som de mænd der forventer noget særligt af deres støvler, ville vælge

Teknologi:
2-positions støvle med justerbar flex, justerbar velcro (34 mm),
justerbar "svang", polyester skal,

Spænder:
4-spænder i alminium med micro justering, spænder på skaft flytbare.

Inderstøvle:
Formbar Total Thermo Fit inder støvle, anatomisk inder sål, ekstra komfort/polstring omkring forfod/tæer. Denne inder støvle er formet af mænd med skiløbet som en passion.


Flex index: 70/80 Justerbar Flex

Fodbredde:
Denne støvle ligger i kategori D, hvilken svarer til en fod fra normal til bred bredde.(104 mm)

Kunder, der købte denne vare, købte også

1 399,00 kr

2 200,00 kr

Spar -801,00 kr

1 399,00 kr