Nedsat pris! Skistøvler - Rossignol Alltrack 100 Forstør

Skistøvler - Rossignol Alltrack 100

Ny

Rossignol Alltrack 100 Skistøvlen til hele Bjerget. Rossignol Alltrack 100 skistøvle til herrer - Rossignol Alltrack 10 et super produkt fra Rossignol til skiløbere der både køre piste og offpiste. Til skiløberen der ved kvalitet og oplevelse ofte hænger sammen. Helt nyt koncept med perfekt pasform. Rossignol Alltrack 100 skistøvle er en vinder til de let øvede/øvede.

 En fantastisk oplevelse

Flere detaljer

Yderligere information

Den nye Rossignol Alltrack 100 skistøvle introducerer en revolutionerende blanding af on-trail præcision, freeride alsidighed og en tilgivende 102 mm bredde giver en perfekt pasform. Skistøvlen er  til øvede skiløber. Ny Sensor Grid shell-teknologi og OptiSensor 3D liners øger forfod indpakning for øget kraftoverførdel og transmission, komfort og støtte. Grip såler giver øget power og udholdenhed. Med et nyt ski-hike mode med Posi-Block teknologi, Alltrack sætter en helt ny norm for "all-mountain" skistøvler. Rossignol Alltrack 100 skistøvle er sikkert den bedste støvle hvis du er løberen der både vil køre piste og offpiste. Rossignol Alltrack 100 leverer maksimal vandring og uden det går ud over stivheden, virkelig en stor skiløbs oplevelse.

Rossignol skistøvle med masser af komfort. Rossignol Alltrack 100 er en af sæson 20013/14 store nyheder. Støvlen er lavet på den bredde C-platform, så den er med i Rossignols breddeste kategori nemlig 102 mm. Rossignol Alltrack 100 skistøvle betyder at skistøvlen har et Flex på 100, hvilket passer perfekt til denne allmountain støvle. Det betyder også at denne støvle kan bruges fra begynderen til den øvede skiløber. Rossignol Alltrack 100 er lavet i en fantastisk flot blå/sort/hvid farve. De fleste skiløbere uanset niveau vil finde komforten i denne støvle helt unik.

Skiløbere med normal bredde fødder vil foretrække denne støvle. En højtydende støvle, der vil gøre skiløbet til en fornøjelse. Rossignol har med denne skistøvle lavet en drøm til virkelighed, da bredde fødder, komfort og behageligt skiløb ikke før har været muligt at kombinerer. Så dette vil være en fantastisk nyhed til den gode og øvede skiløber.

Selv om mandlige skiløbere ikke er så forfængelige, så må vi erkende at støvlen er lavet i et super smart design.

Teknologi: Sensor GRID, 2-positions støvle med justerbar flex, canting, justerbar velcro (40 mm), justerbar "svang", skallen lavet i PU Polyfine + HIKE Mode.

Liner: Optisensor 3D T3 
Spænder: 4-spænder i 100 % aluminium med diagonal justering, spænder på skaft flytbare. Spænder på skaftet har "Quickset" Lukkebeslaget på det øverste spænde kan indstilles til en af 3 positioner uden behov for et værktøj. Du skal bare trykke på og skubbe. Spænderne er placeret i en traditionel diagonal. For optimal hæl sikkerhed er de flyttet til en mere effektiv placering. Konstruktionen er 100% aluminium.
Inderstøvle: Formbar Optisensor 3D T3  inderstøvle, anatomisk inder sål, Supergrip hæl ekstra komfort/polstring omkring forfod/tæer
Flex index: 100
Fodbredde: Denne støvle ligger i kategori C, hvilken svarer til normal bredde (102 mm).

Tilbehør / relateret

Kunder, der købte denne vare, købte også

1 799,00 kr

2 399,00 kr

Spar -600,00 kr

  • Vælg
1 799,00 kr