• -500,00 kr.
Skistøvler - Rosssignol ALLSPEED PRO 100 (BLACK)

Skistøvler - Rosssignol ALLSPEED PRO 100 (BLACK)

RBG2090_295
1.999,00 kr. Spar 500,00 kr.
2.499,00 kr.
Inkl. moms

Den nye Rossignol Allspeed Pro 100 har en strømlinet konstruktion, der giver den helt perfekte skistøvle på pisten. Rossignol Allspeed Pro 100 har anatomiske pasform der giver en utroligt kraftoverførsel og speed. Rossignol Allspeed Pro har Grip såler der giver øget power, kontrol, udholdenhed samt super komfort. Rossignol Allspeed Pro 100 sætter en helt ny norm for piste skistøvler på pisten.

Vælg alder
Vælg størrelse

Rossignol Allspeed Pro 100 skistøvle introducerer en revolutionerende helt ny strømlinet konstruktion, som giver den helt perfekte skistøvle på pisten. Rossignol Allspeed Pro 100 er fra begynderen til  den øvede skiløber. Ny Sensor Grid shell-teknologi og OptiSensor 3D liners øger forfod indpakning for øget kraftoverførsel og transmission, komfort og støtte. Grip såler giver øget power og udholdenhed. Med Posi-Block teknologi, Rossignol Allspeed Pro 100 sætter en helt ny norm for skistøvler på pisten. Rossignol AllSpeed Pro 100 skistøvle er sikkert den bedste støvle hvis du er skiløberen der både vil køre piste og offpiste. Rossignol AllSpeed Pro 100 leverer maksimal vandring og uden det går ud over stivheden, virkelig en stor skiløbs oplevelse.

Rossignol skistøvle med masser af komfort. Rossignol Allspeed Pro 100 er en af sæson 20016/17 store nyheder. Støvlen er lavet på den normale B-platform, så den er med i Rossignols mest almindelige kategori nemlig 100 mm. Rossignol Allspeed Pro 100 skistøvle betyder at skistøvlen har et Flex på 100, hvilket passer perfekt til denne allmountain støvle. Det betyder også at denne støvle kan bruges fra den øvede til ekspert skiløberen. Rossignol Alltrack Pro 100 er lavet i en fantastisk flot matsort farve. De fleste skiløbere vil finde komforten i denne støvle helt unik.

Skiløbere med normal normale til smalle fødder vil foretrække denne støvle. En højtydende støvle, der vil gøre skiløbet til en fornøjelse. Rossignol har med denne skistøvle lavet en drøm til virkelighed, komfort og behageligt skiløb ikke før har været muligt at kombinerer. Så dette vil være en fantastisk nyhed til den gode og øvede skiløber.

Selv om mandlige skiløbere ikke er så forfængelige, så må vi erkende at støvlen er lavet i et super smart design.

Teknologi: Sensor GRID, 2-positions støvle med justerbar flex, canting, justerbar velcro (40 mm), justerbar "svang", skallen lavet i PU Polyfine + HIKE Mode.

Liner: Optisensor 3D T3 
Spænder: 4-spænder i 100 % aluminium med diagonal justering, spænder på skaft flytbare. Spænder på skaftet har "Quickset" Lukkebeslaget på det øverste spænde kan indstilles til en af 3 positioner uden behov for et værktøj. Du skal bare trykke på og skubbe. Spænderne er placeret i en traditionel diagonal. For optimal hæl sikkerhed er de flyttet til en mere effektiv placering. Konstruktionen er 100% aluminium.
Inderstøvle: Formbar Optisensor 3D T3  inderstøvle, anatomisk inder sål, Supergrip hæl ekstra komfort/polstring omkring forfod/tæer
Flex index: 100
Fodbredde: Denne støvle ligger i kategori B, hvilken svarer til normal bredde (100 mm).

Andet fedt skiudstyr

Andre varer i samme kategori (Der er 16 andre varer i samme kategori)

Register

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Eller Reset password