• På tilbud!
  • -601,00 kr.
Skistøvler - Rossignol ALLTRACK PRO 100 (BLACK)

Skistøvler - Rossignol ALLTRACK PRO 100 (BLACK/GREEN)

RBG3070_265
2.199,00 kr. Spar 601,00 kr.
2.800,00 kr.
Inkl. moms

Rossignol Alltrack 100 Pro er en revolutionerende skistøvle, til den øvede skiløber. Rossignol Alltrack 100 Pro har en bemærkelsesværdi tæt pasform, der giver øget power og udholdenhed. Rossignol Alltrack 100 Pro sætter en helt ny standard for skistøvler. Rossignol Alltrack 100 Pro er sikkert den bedste støvle, hvis du er skiløberen, der både vil køre på og uden for pisten.

Farvevariant
Vælg størrelse

Den nye Rossignol Alltrack Pro 100 skistøvle introducerer en revolutionerende blanding af on-trail præcision, freeride alsidighed og en tilgivende 100 mm giver en perfekt pasform til de fleste. Skistøvlen er  til øvede skiløber. Ny Sensor Grid shell-teknologi og OptiSensor 3D liners øger forfod indpakning for øget kraftoverførdel og transmission, komfort og støtte. Grip såler giver øget power og udholdenhed. Med et nyt ski-hike mode med Posi-Block teknologi, Alltrack sætter en helt ny norm for "all-mountain" skistøvler. Rossignol Alltrack Pro 100 skistøvle er sikkert den bedste støvle hvis du er skiløberen der både vil køre piste og offpiste. Rossignol Alltrack Pro 100 leverer maksimal vandring og uden det går ud over stivheden, virkelig en stor skiløbs oplevelse.

Rossignol skistøvle med masser af komfort. Rossignol Alltrack Pro 100 er en af sæson 20014/15 store nyheder. Støvlen er lavet på den normale B-platform, så den er med i Rossignols mest alimindelige kategori nemlig 100 mm. Rossignol Alltrack Pro 100 skistøvle betyder at skistøvlen har et Flex på 100, hvilket passer perfekt til denne allmountain støvle. Det betyder også at denne støvle kan bruges fra begynderen til den øvede skiløber. Rossignol Alltrack Pro 100 er lavet i en fantastisk flot sort/gul farve. De fleste skiløbere vil finde komforten i denne støvle helt unik.

Skiløbere med normal normale til smalle fødder vil foretrække denne støvle. En højtydende støvle, der vil gøre skiløbet til en fornøjelse. Rossignol har med denne skistøvle lavet en drøm til virkelighed, komfort og behageligt skiløb ikke før har været muligt at kombinerer. Så dette vil være en fantastisk nyhed til den gode og øvede skiløber.

Selv om mandlige skiløbere ikke er så forfængelige, så må vi erkende at støvlen er lavet i et super smart design.

Teknologi: Sensor GRID, 2-positions støvle med justerbar flex, canting, justerbar velcro (40 mm), justerbar "svang", skallen lavet i PU Polyfine + HIKE Mode.

Liner: Optisensor 3D T3 
Spænder: 4-spænder i 100 % aluminium med diagonal justering, spænder på skaft flytbare. Spænder på skaftet har "Quickset" Lukkebeslaget på det øverste spænde kan indstilles til en af 3 positioner uden behov for et værktøj. Du skal bare trykke på og skubbe. Spænderne er placeret i en traditionel diagonal. For optimal hæl sikkerhed er de flyttet til en mere effektiv placering. Konstruktionen er 100% aluminium.
Inderstøvle: Formbar Optisensor 3D T3  inderstøvle, anatomisk inder sål, Supergrip hæl ekstra komfort/polstring omkring forfod/tæer
Flex index: 100
Fodbredde: Denne støvle ligger i kategori B, hvilken svarer til normal bredde (100 mm).

Andre varer i samme kategori (Der er 16 andre varer i samme kategori)

Register

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Eller Reset password