• -50%

Skistøvler - Rossignol Alias Sensor 120

RBF8010_315
1.149,50 kr. Spar 50%
2.299,00 kr.
Inkl. moms

Rossignol Alias 120 har en komfortabel, generøs pasform uden at ofre allmountain ydeevnen. Rossignol Alias 120 er en kraftfuld allmountain støvle med en generøs pasform til dygtige skiløbere og eksperter. Skiløbere med lidt større/breddere fødder vil foretrække denne støvle. Rossignol Alias 120 er en højtydende støvle, der vil gøre skiløbet til en leg.

Farvevariant
Vælg størrelse

Rossignol Alias 120 har en komfortabel, generøs pasform uden at ofre allmountain ydeevnen. Rossignol Alias 120 leveres med 104 mm "wide" fit.Det betyder at Rossignol Alias 120 bevarer en formstærk forfod, tætsiddende hæl hold og asymmetrisk toe-box med utrolig komfort og støtte. Rossignol Alias 120 er konstrueret med Sensor Fit teknologi som imødekommer alle gængske udfordringer med pasform. Opbygningen giver nem instep og et bedre udformet ankel område for øget komfort, cirkulation og varme. Rossignol Alias 120 er en kraftfuld allmountain støvle med en generøs pasform til dygtige skiløbere og eksperter.

Rossignol skistøvle med masser af komfort. Rossignol Alias 120 er en af sæson 20016/17 store nyheder. Støvlen er lavet på den bredde D-platform, så den er med i Rossignols breddeste kategori nemlig 104 mm. Rossignol Alias Sensor 120 betyder at støvlen har et Flex på 120, hvilket passer perfekt til denne allmountain støvle. 

Skiløbere med lidt større/breddere fødder vil foretrække denne støvle. En højtydende støvle, der vil gøre skiløbet til en leg. Rossignol har med denne støvle lavet en drøm til virkelighed, da bredde fødder, komfort og behageligt skiløb ikke før har været muligt at kombinerer. Så dette vil være en fantastisk nyhed til den gode og øvede skiløber.

Selv om mandlige skiløbere ikke er så forfængelige, så må vi erkende at støvlen er lavet i et super smart design.

Teknologi: Sensor, 2-positions støvle med justerbar flex, canting, justerbar velcro (40 mm), justerbar "svang", skallen lavet i PU Polyurethane.

Liner: Custom Optisensor T3 - Polyethylene 

Spænder: 4-spænder i 100 % aluminium med diagonal justering, spænder på skaft flytbare. Spænder på skaftet har "Quickset" Lukkebeslaget på det øverste spænde kan indstilles til en af 3 positioner uden behov for et værktøj. Du skal bare trykke på og skubbe. Spænderne er placeret i en traditionel diagonal. For optimal hæl sikkerhed er de flyttet til en mere effektiv placering. Konstruktionen er 100% aluminium. 

Inderstøvle: Formbar Optisensor 3D T3  inderstøvle, anatomisk inder sål, Supergrip hæl ekstra komfort/polstring omkring forfod/tæer 

Flex index: 120 

Fodbredde: Denne støvle ligger i kategori D, hvilken svarer til en fod fra normal til en meget bred fod (104 mm).

 

 

 

Andet fedt skiudstyr

Andre varer i samme kategori (Der er 16 andre varer i samme kategori)

Register

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Eller Reset password