• På tilbud!
  • -701,00 kr.
Skistøvler - Rossignol ALLTRACK PRO 120 (BLUE)

Skistøvler - Rossignol ALLTRACK PRO 120 (BLUE)

RBH3040_265
2.499,00 kr. Spar 701,00 kr.
3.200,00 kr.
Inkl. moms

Rossignol Alltrack Pro 120 starter hvor andre skistøvler slutter. Skistøvlen er sikkert det bedste valg til dig der ønsker præcision, power og performance. Den nye Rossignol Alltrack Pro 120 skistøvle introducerer en revolutionerende blanding af on-trail præcision og freeride. 

Skistøvlen er til den øvede og ekspert skiløberen

Farvevariant
Vælg størrelse

Den nye Rossignol Alltrack Pro 120 skistøvle introducerer en revolutionerende blanding af on-trail præcision, freeride alsidighed og en tilgivende 110 mm giver en perfekt pasform til de fleste. Skistøvlen er  til øvede skiløber. Ny Sensor Grid shell-teknologi og OptiSensor 3D liners øger forfod indpakning for øget kraftoverførdel og transmission, komfort og støtte. Grip såler giver øget power og udholdenhed. Med et nyt ski-hike mode med Posi-Block teknologi, Alltrack sætter en helt ny norm for "all-mountain" skistøvler. Rossignol Alltrack Pro 120 skistøvle er sikkert den bedste støvle hvis du er skiløberen der både vil køre piste og offpiste. Rossignol Alltrack Pro 120 leverer maksimal vandring og uden det går ud over stivheden, virkelig en stor skiløbs oplevelse.

Rossignol skistøvle med masser af komfort. Rossignol Alltrack Pro 120 er en af sæson 20018/19 store nyheder. Støvlen er lavet på den normale B-platform, så den er med i Rossignols mest alimindelige kategori nemlig 100 mm. Rossignol Alltrack Pro 110 skistøvle betyder at skistøvlen har et Flex på 120, hvilket passer perfekt til denne allmountain støvle. Det betyder også at denne støvle kan bruges fra begynderen til den øvede skiløber. Rossignol Alltrack Pro 120 er lavet i en fantastisk flot hvid farve. De fleste skiløbere vil finde komforten i denne støvle helt unik.

Skiløbere med normal normale til smalle fødder vil foretrække denne støvle. En højtydende støvle, der vil gøre skiløbet til en fornøjelse. Rossignol har med denne skistøvle lavet en drøm til virkelighed, komfort og behageligt skiløb ikke før har været muligt at kombinerer. Så dette vil være en fantastisk nyhed til den gode og øvede skiløber.

Selv om mandlige skiløbere ikke er så forfængelige, så må vi erkende at støvlen er lavet i et super smart design.

Teknologi: Sensor GRID, 2-positions støvle med justerbar flex, canting, justerbar velcro (40 mm), justerbar "svang", skallen lavet i PU Polyfine + HIKE Mode.

Liner: Optisensor 3D T3

 
Spænder: 4-spænder i 100 % aluminium med diagonal justering, spænder på skaft flytbare. Spænder på skaftet har "Quickset" Lukkebeslaget på det øverste spænde kan indstilles til en af 3 positioner uden behov for et værktøj. Du skal bare trykke på og skubbe. Spænderne er placeret i en traditionel diagonal. For optimal hæl sikkerhed er de flyttet til en mere effektiv placering. Konstruktionen er 100% aluminium.


Inderstøvle: Formbar Optisensor 3D T3  inderstøvle, anatomisk inder sål, Supergrip hæl ekstra komfort/polstring omkring forfod/tæer


Flex index: 120


Fodbredde: Denne støvle ligger i kategori B, hvilken svarer til normal bredde (100 mm).

Andet fedt skiudstyr

Andre varer i samme kategori (Der er 16 andre varer i samme kategori)

Register

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Eller Reset password