Skistøvler - Rossignol SPEED 100 (BLACK/YELLOW)

Ny

ROSSIGNOL Speed 100 er nyheden i det prisbelønnede Allspeed sortiment. ROSSIGNOL Speed 100 udvider segmentet til også at ramme de mere almindelige skiløbere. Denne støvle er mere tilgivende uden der er gået på kompromis med nogle af de kendte Rossignol kvaliteter.

Flere detaljer

Yderligere information

ROSSIGNOL Speed 100 med masser af komfort. ROSSIGNOL Speed 100 er en af sæson 20018/19 store nyheder. Støvlen er lavet på den bredde D-platform, så den er med i Rossignols bredeste kategori nemlig 104 mm. ROSSIGNOL Speed 100 betyder at støvlen har et Flex på 100, hvilket passer perfekt til dennepiste støvle. Det betyder også at denne støvle kan bruges fra begynderen til den øvede skiløber. Rossignol Alias Sensor 100 er lavet i en fantastisk flot sort med gul logo. De fleste skiløbere uanset niveau vil finde komforten i denne støvle perfekt.

Skiløbere med lidt større/breddere fødder vil foretrække denne støvle. En højtydende støvle, der vil gøre skiløbet til en leg. Rossignol har med denne støvle lavet en drøm til virkelighed, da bredde fødder, komfort og behageligt skiløb ikke før har været muligt at kombinerer. Så dette vil være en fantastisk nyhed til den gode og øvede skiløber.

Selv om mandlige skiløbere ikke er så forfængelige, så må vi erkende at støvlen er lavet i et super smart design.

Teknologi:
2-positions støvle med justerbar flex, canting, justerbar velcro (40 mm),
justerbar "svang", skallen lavet i PU Polyethylen + OptiSensor Concept

Spænder:
4-spænder i 100 % aluminium med diagonal justering, spænder på skaft flytbare.
Spænder på skaftet har "Quickset"
Lukkebeslaget på det øverste spænde kan indstilles til en af 3 positioner uden behov for et værktøj. Du skal bare trykke på og skubbe. Spænderne er placeret i en traditionel diagonal. For optimal hæl sikkerhed er de flyttet til en mere effektiv placering. Konstruktionen er 100% aluminium.

Inderstøvle:
Formbar Optisensor T3 Liner inderstøvle, anatomisk inder sål, ekstra komfort/polstring omkring forfod/tæer

Flex index: 100
Fodbredde:
Denne støvle ligger i kategori D, hvilken svarer til en fod fra normal til en meget bred fod (104 mm).

2 099,00 kr

2 099,00 kr