Nedsat pris! Ski - Rossignol Experience 84 AI (KONECT) Forstør

Ski - Rossignol Experience 84 Ai (KONECT)

Ny

Rossignol Experience 84 Ai Allmountain er skien til livsnyderne der har fået mod på mere. Skien til hele bjerget og til kombinationen fart og leg.

Det nye race system Line Control Technology (LCT) leverer maksimal effekt, energi og stabilitet under alle forhold. SEBS begrænser "mod-flex" og neutraliserer negative effekter, hvilket sikrer stor komfort i kurvens udførelse. 

Bemærk, prisen er med bindinger

Flere detaljer

Yderligere information

Rossignol Experience 84 Ai Rossignol Experience 84 Ai Allmountain skien til livsnyderne der har fået mod på mere. Skien til hele bjerget og især til dem der kombinerer fart og leg.

Det nye race system Line Control Technology (LCT) leverer maksimal effekt, energi og stabilitet under alle forhold. Centralsporet i SEBS begrænser "mod-flex" og neutraliserer negative effekter, hvilket sikrer stor komfort i kurvens udførelse. 

RECTANGULAR SIDEWALL konstruktionen er en kombination af materialer på langs hele skiens længde, der optimerer skiens greb, balance og kraft.

Rossignols nye ALL-TERRAIN rocker er udviklet til alle terræn typer og giver en mere afbalanceret blanding i alle skiløbets facetter samt en uhørt præcision. Rossignol Experience 84 har en mere fokuseret offroad-ydelse og frihed til at udmærke sig under alle forhold.

Rossignol Experience 84 Ai fabrikeres med PROGRESSIVE SIDECUT giver mere sjov og flydende svingning og tillader udskæring på ethvert terræn under alle forhold. Den afrundede forreste og bageste del af skien byder på instinktive indgreb og svinge lethed til at stå på ski med stor fornøjelse i alle terræner

Med 84 mm i taljen, har du muligheden for at skære de perfekte sving på pisten, samt muligheden for at udforske den løse sne uden for pisten. Rossignol Experience 84 Ai har Auto Turn Rocker der har Rocker i spidsen for at hjælpe dig med at starte en tur hurtigere og nemmere end nogensinde før. Rossignol Experience 84 Ai har endvidere Camber, der giver dig et fast greb på sne, og Rocker i Tail der vil gøre hele skiløbet til en fornøjelse og samtidig meget nemt og bekvemt

Den nye Air Tip i der er en del af den nye Experience serie reducerer swing vægt og gør skien mere manøvredygtig end nogensinde før. Den udvidede side cut giver dig en mere effektiv kant med den vinkel du lægger i dine sving og mindre side skære mindre vinkel du har lagt dette gør 

Rossignol Experience 84 Ai meget let at stå på, ved både høje og lave hastigheder på alle underlag og i alle terræn. Med trækerne der er forstærket med Carbon har du en meget tryg følelse, og en stabil fornemmelse for alle, men mest for de aggressive skiløbere. Skal du vælge en ski, der er fantastisk at køre på, lav vægt, kan bruges over alt på bjerget, smart design, så er Rossignol Experience 84 Ai nok det tætteste du kommer på målet. Terræn 40 off trail / 60 % on trial. 

Binding: LOOK NX 12 DUAL B90 DUAL BLACK

4 499,00 kr

4 800,00 kr

Spar -301,00 kr

GRATIS PRO montering af bindinger

Felterne skal udfyldes !

BEMÆRK at skien leveres med bindingerne monteret og kan derfor IKKE returneres.
4 499,00 kr