Ny Nedsat pris! Ski - Rossignol EXPERIENCE 80 HD (EXPRESS) Forstør

Ski - Rossignol EXPERIENCE 80 HD (EXPRESS)

Ny

Rosssignol EXPERIENCE 80 HD er en helt ny oplevelse i Allmountain serien. Alsidighed og ydelse der spænder bredt fra den øvede skiløber til ekspert niveau. Du vil kunne mærke det ubesværede skiløb med en freeride følese hvor det er dig der bestemmer. Rosssignol EXPERIENCE 80 HD giver dig fuld kontrol over skiløbet, du vil føle et kæmpe overskud og tryghed både på og uden for pisten.

Bemærk, prisen er med bindinger

Flere detaljer

Yderligere information

Rossignol EXPERIENCE 80 HD er en helt ny oplevelse i Allmountain serien. Skiens alsidighed og ydelse spænder bredt fra den let øvede skiløber til ekspert niveau. 

Du vil kunne mærke det ubesværede skiløb med en Freeride følelse hvor det er dig der bestemmer. Rossignol EXPERIENCE 80 HD giver dig fuld kontrol over skiløbet. Du vil føle et kæmpe overskud og tryghed både på og uden for pisten. Skien er udstyret med den Rossignol prisbelønnede Air Tip teknologi; længere og mere progressiv rocker for øget flydeevne og kontrol. En let Poplar Woodcore sandwichkonstruktion, og leverer en perfekt ydeevne på tværs af alle terræn og sneforhold.

Auto Turn Rocker, det vil sige den mest alsidige Rocker / Camber blanding, giver kraftig kant greb med ubesværet manøvredygtighed og hastighed kontrol, mens Rossignol patenterede, letvægts Air Tip teknologi forbedrer opdrift og kontrol yderligere, holde tip højt gennem alle snetyper. Her møder du piste skien og Freeride skien i en og samme ski på højeste niveau. Den ultimative skioplevelse - God fornøjelse.

Binding: XPRESS 11 B83 BLACK/ORANGE

3 299,00 kr

3 800,00 kr

Spar -501,00 kr

GRATIS PRO montering af bindinger

Felterne skal udfyldes !

BEMÆRK at skien leveres med bindingerne monteret og kan derfor IKKE returneres.
3 299,00 kr