Ski - Dynastar SPEED ZONE 12 TI (KONECT)

Ny

Dynastar SPEEDZONE 12 TI er en raket på pisten der elsker fart og hurtige sving. Husk at få trænet godt inden du skal afsted, der vil være en skam ikke at udnytte potentialet i denne lækre ski. God fornøjelse. En titanium ski i højeste klasse.

Bemærk, prisen er med bindinger

Flere detaljer

Yderligere information

Dynastar SPEED ZONE-serien er udviklet baseret på det kloge råd fra og i samarbejde med fabrikkens professionelle Team-medlemmerne. I tråd med Dynastar ånden har de udviklet en ski serie, der tilbyder overlegen præstation på pisten. De startede med komforten og evnen til at udjævne uregelmæssigheder og ujævnheder i terrænet lykkedes, takket være POWERDRIVE. Det sikrer dig samtidig med at en unik glideoplevelse og fremragende kantgreb til sikkert skiløb. Der findes 4 modeller i Dynastar SPEED ZONE-serien: 

SPEED ZONE 12 TI (KONECT), SPEED ZONE 10 TI (KONECT), SPEED ZONE 8 CA (XPRESS), SPEED ZONE 6 (XPRESS), Spørg i butikken for vejledning i den rette model til dig.

Dynastar SPEEDZONE 12 TI er en sandwich titanium ski konstrueret med CAP beskyttelse ski dette betyder fart, præcision og super kontakt med sneen. Skien er udstyret med POWERDRIVE – det betyder komfort, fart og et fantastisk kantgreb. Skien har ACTIVE AIRCORE som på dansk betyder lethed og kontrol, sidst men ikke mindst har skien ROCKER som holder skien flydende både i nysne op på opkørte pister. Skien til eksperten der mangler nye udfordringer. En raket på pisten der elsker fart og hurtige sving. Husk at få trænet godt inden du skal afsted, der vil være en skam ikke at udnytte potentialet i denne lækre ski. God fornøjelse.

 

Binding: LOOK SPX 12 KONECT GW B80 BLACK/RED

5 499,00 kr

5 800,00 kr

Spar -301,00 kr

GRATIS PRO montering af bindinger

Felterne skal udfyldes !

BEMÆRK at skien leveres med bindingerne monteret og kan derfor IKKE returneres.
5 499,00 kr