Tilbud! Ski - Rossignol Pursuit 12 Ti Forstør

Ski - Rossignol Pursuit 12 Ti

Ny

Herreski til pisten fra Rossignol. Rossignol Pursuit 12 Ti er til den let øvede skiløber eller begynderen der gerne vil udvikle sig hurtigt. Utrolig let at manøvererer, det giver en god tryghed i skiløbet. Dette gør at komforten er helt i top. Rossignol Pursuit 12 til dig der vil videre med dit skiløb i en fart.

Bemærk, prisen er med bindinger

Flere detaljer

Yderligere information

Rossignol Pursuit 12 Ti er skien alle kan kører på pisten. Den henvender sig til den let øvede og opefter. En super nyhed til alle ski elskere, fantastisk når det hele kan være så simpelt.
Du vil opleve det perfekte skær, et kantgreb du aldrig har oplevet før, en ski der reagerer lynhurtigt fra kant til kant. Så skal du konkurrerer med dine venner eller lave kreativ en video, så er pisten din nye legeplads og. Skien vil samtidig give dit skiløb et andet perspektiv. Pisten byder på uendelige muligheder. Det nye Rossignol Pursuit sortiment varsler en ny vision af præstationer af på pisten. Kunsten at opleve pisten anderledes, med mere intensitet og mere frihed det er lige det vi har savnet.
Udstyret med de mest avancerede teknologier, er multiprodukterne i Rossignol Pursuit serien i en klasse for sig. Med dem kan du konkurrere i hastighed, præcision kun entusiasme og kreativitet sætter grænserne.

Rossignol Pursuit 12 Ti, er "storebror" til Rossignol Pursuit 11 Carbon. Det betyder den er stivere i opbygningen og er et bedre valg hvis det kun er hastighed der fokuseres på. Den er også monteret med den helt nye Xelium binding. Skien er med Rossignols patenterede Easydrive system samt Power Turn Rocker. Easydrive gør som navnet siger, at skien er utrolig at manøvererer, samt en tryghed i skiløbet. Dette gør at komforten er helt i top. Power Turn gør at skien tilpasser sig hastigheden, det vil sige uanset hastighed skærer den svingene perfekt. Det gør sjovere og giver det mulighed for at prøve flere grænser af.

Skien leveres med Rossignols nye Xelium binding. Dette gør bestemt ikke skien dårligere. Denne binding er af meget høj kvalitet, men bare reduceret væsentligt i vægt. Det betyder også ski inklusive binding er blevet lettere. Igen en fordel når der skal bruges kræfter på pisten. Glæd jer med denne ski, har skiløbet aldrig været lettere. 

Bedste terræn type: Piste


Uger på ski: 5-10 uger

Tekniske detaljer:

• TIP: CASCADE 

• CAMBER 90% / HIGH - ROCKER 10% / LOW
• CONSTRUCTION: CAP - CARBON
• CORE: COMPOSITE CORE FIBERGLASS
• SYSTEM: XELIUM
• SIDECUT: EASYDRIVE 
• TECHNOLOGY: POWERTURN

Sving radius: 12,4 m (163 cm)
Side cut: 125/70/105
Binding: XELIUM 110 S Black Red
Længder: 156, 163, 170, 177

1 999,00 kr

3 500,00 kr

Spar -1 501,00 kr

GRATIS PRO montering af bindinger

Felterne skal udfyldes !

BEMÆRK at skien leveres med bindingerne monteret og kan derfor IKKE returneres.
1 999,00 kr