Tilbud! Ski - Rossignol Experience 76 Forstør

Ski - Rossignol Experience 76

Ny

Rossignol Experience 76 er en manøvredygtig ski der fungerer perfekt ved alle hastigheder. Rossignol Experience 76 har autoturn rocker og tradiotionel camber, giver et sikkert kantgreb og stabilitet uanset underlag overalt på bjerget. Rossignol Experience 76 er en højtydende ski med den nyeste teknologi . Skiløbere på alle niveauer, finde Rossignol Experience 76, meget attraktiv, et sikkert valg. 

Bemærk, prisen er med bindinger

Flere detaljer

Yderligere information

Rossignol herreski til hele bjerget - sikkert den mest alsidige på markedet. Rossignol Experience 76 Carbon er udviklet og bygget på mange års erfaring. Det er en helt ny standard for skiløb, denne type ski kan tilbyde.En kombination af race og allmountain samlet i en ski. Erfaringer med  funktionerne, samt alle de nyeste teknologier i et unikt design. Det får skien til at kunne levere bedre skiløb både på og uden for pisten. Med denne ydeevne, større alsidighed og bedre manøvre dygtighed. Rossignol 76 Carbon er em manøvredygtig ski der fungerer perfekt ved alle hastigheder. Autoturn rocker og tradiotionel camber, giver et sikkert kantgreb og stabilitet uanset underlag overalt på bjerget. Så skal du bruge en højtydende skimed nyeste teknologi - så er valget Rossignol Experience 76 carbon. Skiløbere på alle niveauer, finde denne superski, meget attraktiv. 

Udviklingen er enestående, med en kombination af AutoTurn Rocker, udvidet Sidecut, Cascade Tip og bredere taljen, der gør skien helt fantastisk i powder og  slush. Opbygningen giver skien mere stabilitet under alle forhold, og en forbedret ski oplevelse uden sammenligning.

 Experience 76 Carbon har et rigtigt allmountain cut. Tallet 76 indikerer taljeringen på skien. det vil sige det er en meget allround ski til hele bjerget.

 Efter test af denne ski, er jeg overbevist om at mange normale pisteski vil få kamp til stregen, for Rossignol Experince 76 Carben kan bruges overalt - En fantastisk oplevelse.

 Bedste terræn type: Hele bjerget

 Uger på ski: 6+ uger

Tekniske detaljer:

• TIP: CASCADE  

•  CAMBER 70% ROCKER 30%
• CONSTRUCTION: CAP - WOODCORE
• CORE: FIBERGLASS
• XELIUM
• SIDECUT: EXTENDED 
• TIP PROTECTER: INOX RUBBER

Sving radius: 15,2 m (166 cm)
Side cut: 121/76/111
Binding: Xelium 110L Black Lime
Længder:156, 166, 176

 

 

Kunder, der købte denne vare, købte også

2 699,00 kr

4 200,00 kr

Spar -1 501,00 kr

GRATIS PRO montering af bindinger

Felterne skal udfyldes !

BEMÆRK at skien leveres med bindingerne monteret og kan derfor IKKE returneres.
2 699,00 kr