Tilbud! Ski - Rossignol PURSUIT 600 Basalt (Fluid X) Forstør

Ski - Rossignol PURSUIT 600 Basalt (Fluid X)

Ny

Rossignol Pursuit 600 Basalt, skærer pisten pefekt, holder kantgrebet bedst samt angriber pisten med høj hastighed - En højhastigheds ski til de fartglade. Rossignol Pursuit 600 Basalt er en ny super ski til skiløbere der udfordrer hastighedsgrænserne. Hvis du elsker spænding og hastighed, så er Rossignol Pursuit 600 Basalt  kan vende på en tallerken, selv ned ad de stejleste pister.

Bemærk, prisen er med bindinger

Flere detaljer

Køb Julegaver nu - Byt og returner frem til 8. januar 2018

Køb Julegaver nu - Byt og returner frem til 8. januar 2018

Køb Julegaver nu - Byt og returner frem til 8. januar 2018

Yderligere information

Rossignol Pursuit 600 Basalt er en ny super ski til skiløbere der elsker pisten og udfordrer hastighedsgrænserne. Hvis du elsker spænding og hastighed, så er Rossignol Pursuit 600 Basalt en mulighed for dig. Rossignol Pursuit 600 Basalt med medium drejeradius, der vender så hurtigt som du kan, selv ned ad de stejleste pister. Rossignol Pursuit 600 Basalt har Power Turn Rocker kombinerer en lille rocker i spidsen med traditionel camber gør skiløb kraftfulde og legende på samme tid. Den nye udformning giver mere præcision og gør skiløbet sjovere og mindre trættende. 
Rossignol Pursuit 800 Ti har High Camber på resten af skien, hvilket giver dig et perfekt kant greb ind sving. Oversize Sidecut giver dig mulighed for at rulle ind svingene meget let og præcist og du bruger ingen kræfter på at skifte retning.

De mange avancerede teknikker gør at dette er fremtidens piste ski. En super trækerne kombineret med titanium giver en ski med masser af hestekræfter der bare flyver ned af pisten. Proptech er med til at absorberer vibrationer, højere kraftoverførsel samt giver en stor stabilitet på alle underlag. Titanal er en konstruktion der giver den perfekte torsionsstivhed, hvilket betyder en helt stabil ski ved alle svingtyper, der gør disse præcise og hurtige.

Rossignol Pursuit Pursuit 600 Basalt er udstyret med IPS Diamond, som er konstrueret til at overfører kræfterne helt ned i skien, så du opnår maksimalt greb, uden den store kraftanstrengelse. Den overfører kraften mere direkte til skiens kanter. Skien leveres med Rossignols velkendte Axium binding. Der er garant for høj kvalitet uanset hastighed.. Denne binding er af meget høj kvalitet, men bare reduceret væsentligt i vægt. Det betyder også ski inklusive binding er blevet lettere. Igen en fordel når der skal bruges kræfter på pisten.

Binding: NX12 FLUID 12 B80 BLACK GREEN

Tilbehør / relateret

Kunder, der købte denne vare, købte også

3 599,00 kr

4 799,00 kr

Spar -1 200,00 kr

GRATIS PRO montering af bindinger

Felterne skal udfyldes !

BEMÆRK at skien leveres med bindingerne monteret og kan derfor IKKE returneres.
3 599,00 kr