Tilbud! Ski - Rossignol Pursuit 700 Ti (Fluid X) Forstør

Ski - Rossignol Pursuit 700 Ti (Fluid X)

Ny

Rossignol Pursuit 700 Ti, er en power maskine, fyldt med hestekræfter og præcision der holder kantgrebet på de hårdeste pister. En Porche i både i design og hastighed, ny teknologi gør Rossignol Pursuit 700 Ti klarer sig fantastisk overalt på pisten. Dette er en topski til de øvede og eksperter, der leder efter nye udfordringer. Rossignol Pursuit 700 Ti som Rossignol bekriver ”Play with Power”

Bemærk, prisen er med bindinger

Flere detaljer

Se videoen: videoSSx5UJ847NI

Yderligere information

Rossignol Pursuit 700 Ti, er en dedikeret power maskine, fyldt med hestekræfter og præcision der holder kantgrebet selv på de hårdeste pister. En Porche i både i design og hastighed, ny Prop teknologi gør Rossignol Pursuit 700 Ti klarer sig fantastisk overalt på pisten. Men husk dette er en topski til de øvede og  eksperter, der leder efter nye udfordringer på pisten. Rossignol Pursuit 700 Ti som Rossignol skriver ”Play with Power” Dette er skien til dem der elsker høj hastighed og præcision.

Rossignol Pursuit 700 Ti med medium drejeradius, der vender så hurtigt som du kan, selv ned ad de stejleste pister. Rossignol Pursuit 700 Ti har Power Turn Rocker kombinerer en lille rocker i spidsen med traditionel camber gør skiløb kraftfulde og legende på samme tid. Den nye udformning giver mere præcision og gør skiløbet sjovere og mindre trættende. 
Rossignol Pursuit 700 Ti har High Camber på resten af skien, hvilket giver dig et perfekt kant greb ind sving. Oversize Sidecut giver dig mulighed for at rulle ind svingene meget let og præcist og du bruger ingen kræfter på at skifte retning.

De mange avancerede teknikker gør at dette er fremtidens piste ski. En super trækerne kombineret med titanium giver en ski med masser af hestekræfter der bare flyver ned af pisten. Proptech er med til at absorberer vibrationer, højere kraftoverførsel samt giver en stor stabilitet på alle underlag. Titanal er en konstruktion der giver den perfekte torsionsstivhed, hvilket betyder en helt stabil ski ved alle svingtyper, der gør disse præcise og hurtige.

Rossignol Pursuit Pursuit 700 Ti er udstyret med IPS Diamond, som er konstrueret til at overfører kræfterne helt ned i skien, så du opnår maksimalt greb, uden den store kraftanstrengelse. Den overfører kraften mere direkte til skiens kanter. Skien leveres med Rossignols velkendte Axium binding. Der er garant for høj kvalitet uanset hastighed.. Denne binding er af meget høj kvalitet, men bare reduceret væsentligt i vægt. Det betyder også ski inklusive binding er blevet lettere. Igen en fordel når der skal bruges kræfter på pisten.

Rossignol Pursuit 700 Ti, er sikkert den ski der skærer den skarpeste kant, holder kantgrebet bedst samt angriber pisten med størst hastighed.

Binding: LOOK NX 12 Fluid B80.

Tilbehør / relateret

3 799,00 kr

5 199,00 kr

Spar -1 400,00 kr

GRATIS PRO montering af bindinger

Felterne skal udfyldes !

BEMÆRK at skien leveres med bindingerne monteret og kan derfor IKKE returneres.
3 799,00 kr