Tilbud! Ski - Rossignol Pursuit 400 Carbon Forstør

Ski - Rossignol Pursuit 400 Carbon

Ny

Søger du den perfekte ski til pisten er valget Rossignol Pursuit 400 Carbon. Skien henvender sig til den let øvede og øvede. Rossignol Pursuit 400 Carbon er en præcisions ski med masser af hestekræfter. Hurtig fra kant til kant, utrolig stabil selv ved høje hastigheder. En ski du kan cruise ned af pisterne på med stort overskud, svingene bliver til en leg.

Bemærk, prisen er med bindinger

Flere detaljer

Yderligere information

Dette er den "Ny dansker ski" på markedet. Søger du den perfekte ski til pisten er valget Rossignol Pursuit 400 Carbon. Skien henvender sig til den let øvede og øvede skiløber dr gerne vil videre. Denne ultra lette ski, passer perfekt til de fleste danskere, der er på skiferie 1 til 2 gange i sæsonen. Rossignol Pursuit 400 Carbon er en præcisions ski med masser af hestekræfter. Hurtig fra kant til kant, utrolig stabil selv ved høje hastigheder. En ski du kan cruise ned af pisterne på med stort overskud, svingene bliver til en leg.De mange avancerede teknikker gør at dette er fremtidens piste ski. En super trækerne kombineret med titanium giver en ski med masser af hestekræfter der bare flyver ned af pisten. Proptech er med til at absorberer vibrationer, højere kraftoverførsel samt giver en stor stabilitet på alle underlag. Titanal er en konstruktion der giver den perfekte torsionsstivhed, hvilket betyder en helt stabil ski ved alle svingtyper, der gør disse præcise og hurtige.

Rossignol Pursuit Pursuit 400 Carbon er konstrueret til at overfører kræfterne helt ned i skien, så du opnår maksimalt greb, uden den store kraftanstrengelse. Den overfører kraften mere direkte til skiens kanter. Skien leveres med Rossignols velkendte Axium binding. Der er garant for høj kvalitet uanset hastighed.. Denne binding er af meget høj kvalitet, men bare reduceret væsentligt i vægt. Det betyder også ski inklusive binding er blevet lettere. Igen en fordel når der skal bruges kræfter på pisten.

Binding: AXIUM 110 TPI2 B83 BLACK RED

 

Tilbehør / relateret

2 999,00 kr

3 999,00 kr

Spar -1 000,00 kr

GRATIS PRO montering af bindinger

Felterne skal udfyldes !

BEMÆRK at skien leveres med bindingerne monteret og kan derfor IKKE returneres.
2 999,00 kr