Nedsat pris! Ski - Rossignol HERO ELITE PLUS Ti Forstør

Ski - Rossignol HERO ELITE MT CA

Ny

En specialitet til carving entusiaster en der ønsker en variabel drejningsradius. Du kan kombinerer korte og lange sving med lethed og kraft. Hvis du vil forbedre dine færdigheder både i korte og lange sving, så er denne ski et godt valg.

Bemærk, prisen er med bindinger

Flere detaljer

Yderligere information

Rossignol Elite ski blev produceret med ydeevne og kvalitet i tankerne. Rossignol Hero Elite MT CA med KONECT systemet gør ingen undtagelse. En specialitet til carving entusiaster en der ønsker en variabel drejningsradius. Du kan kombinerer korte og lange sving med lethed og kraft. Hvis du vil forbedre dine færdigheder både i korte og lange sving, så er denne ski et godt valg. Med Rossignols nye LCT-Teknologi der fordele stivheden og flexet i hele skien. Rossignol Hero Elite MT CA er forstærket med Carbon som giver ekstra kraft. En god ski til dig der har ambitioner om at flytte dit skiløb til nye højder. Korte eller lange sving, denne ski er klar til at opfylde dine behov til at tilpasse hastigheden til dine behov. Rossignol Hero Elite MT CA en behagelig carver, der kun ønsker en ting og det er at gøre dig glad. Skien designet med et lille rocker tip der gør at den flyder og føles mindre krævende end rene racerskis. 

Samtidig leverer den samme uovertruffen stabilitet ved høje hastigheder og bider sig fast på alle underlag som ingen andre ski. Hvad er det bedste du opnår ved denne ski. Rossignol Hero Elite MT CA er udstyret med POPLAR WOOD CORE , som er konstrueret til at overfører kræfterne helt ned i skien, så du opnår maksimalt greb, uden den store kraftanstrengelse. Den overfører kraften mere direkte til skiens kanter. Der er garant for høj kvalitet uanset hastighed. Skien leveres med LOOK NX 12 KONECT binding, denne binding er af meget høj kvalitet, men bare reduceret væsentligt i vægt. Det betyder også ski inklusive binding er blevet lettere. Igen en fordel når der skal bruges kræfter på pisten.

Hvad er det bedste du opnår ved denne ski. Du får høj ydeevne og dine fødder pakket i en håndterbar konstruktion i et flot design, du føler dig som kongen af pisten

Binding: LOOK NX 12 KONECT DUAL WTR B80 BLACK ICON

 

3 999,00 kr

4 999,00 kr

Spar -1 000,00 kr

GRATIS PRO montering af bindinger

Felterne skal udfyldes !

BEMÆRK at skien leveres med bindingerne monteret og kan derfor IKKE returneres.
3 999,00 kr