Tilbud! Ski - Rossignol PURSUIT 400 CARBON Forstør

Ski - Rossignol PURSUIT 400 CARBON

Ny

Rossignol PURSUIT 400 CARBON er skien der matcher de fleste danskere. Til dem der gerne vil have en pålidelig og ukompliceret ski til pisten.  Letvægts ski, godt kantgreb, stabil, hurtig hvis du ønsker dette. Et godt valg til dig der tager på den årlige skiferie enten med venner eller familien. En ski du kan vokse med.

Den gode begynder, samt let øvede skiløber vil opleve en helt ny verden.

Bemærk, prisen er med bindinger

Flere detaljer

Yderligere information

Det nye Rossignol PURSUIT sortiment er udviklet med Rossignols teknologi og ekspertise. Rossignol har sat navn på det nye mål: PLAY WITH POWER!

 Hver skis ydeevne er skræddersyet netop til skiløberens behov, uanset hans niveau eller færdighed. Alle Rossignol PURSUIT ski har de nyeste race innovationer, godkendt af vores dygtige skiløbere. Den eneste forskel mellem de forskellige modeller er deres konstruktion og dermed kraft. Denne besættelse med perfektion lige ned til de mindste detaljer sikrer, at hver eneste model i denne PURSUIT-serie er en kraft, der skal regnes med.

 Rossignol PURSUIT 400 CARBON passer perfekt til de fleste danskere. Søger du den perfekte ski til pisten er valget Rossignol PURSUIT 400 CARBON

Skien henvender sig til den let øvede og øvede skiløber dr gerne vil videre. Denne ultra lette ski, passer perfekt til de fleste danskere, der er på skiferie 1 til 2 gange i sæsonen. Rossignol PURSUIT 400 CARBON er en præcisions ski med masser af hestekræfter.

Hurtig fra kant til kant, utrolig stabil selv ved høje hastigheder. En ski du kan cruise ned af pisterne på med stort overskud, svingene bliver til en leg.

De mange avancerede teknikker gør at dette er fremtidens piste ski. En super trækerne kombineret med titanium giver en ski med masser af hestekræfter der bare flyver ned af pisten. Proptech er med til at absorberer vibrationer, højere kraftoverførsel samt giver en stor stabilitet på alle underlag. 

Rossignol PURSUIT 400 CARBON er konstrueret til at overfører kræfterne helt ned i skien, så du opnår maksimalt greb, uden den store kraftanstrengelse.

Den overfører kraften mere direkte til skiens kanter. Skien leveres med LOOK NX12 binding . Der er garant for høj kvalitet uanset hastighed. Denne binding er af meget høj kvalitet, men bare reduceret væsentligt i vægt. Det betyder også ski inklusive binding er blevet lettere. Igen en fordel når der skal bruges kræfter på pisten.

Binding: LOOK NX12 KONECT DUAL B80 Black Light Green 

 

Tilbehør / relateret

3 499,00 kr

3 999,00 kr

Spar -500,00 kr

GRATIS PRO montering af bindinger

Felterne skal udfyldes !

BEMÆRK at skien leveres med bindingerne monteret og kan derfor IKKE returneres.
3 499,00 kr