Tilbud! Ski - Rossignol PURSUIT 800 TI CAM Forstør

Ski - Rossignol PURSUIT 800 TI CAM

Ny

Den helt ny PURSUIT 800 Ti CAM, der er en eksplosiv piste racer, der får adrenalinen til at pumpe i hele kroppen, præcision er i topklasse. Skien til den tekniske ekspert skiløber. Power skien er videre udviklet, Prop Tech torsions stivhed  til forbedret kantgreb og styring.  Carbon Alloy Matrix-teknologi giver forbedret stabilitet og fart. PURSUIT 800 Ti CAM bringer topfarten tilbage 

Bemærk, prisen er med bindinger

Flere detaljer

Yderligere information

Rossignol Pursuit 800 Ti er en ny super ski til skiløbere der elsker pisten og ignorerer hastighedsgrænserne.

Hvis du elsker spænding og hastighed, så er Rossignol Pursuit 800 Ti skien for dig.

Rossignol Pursuit 800 Ti med medium drejeradius, der vender så hurtigt som du kan, selv ned ad de stejleste pister. Rossignol Pursuit 800 Ti har Power Turn Rocker kombinerer en lille rocker i spidsen med traditionel camber gør skiløb kraftfulde og legende på samme tid. Den nye udformning giver mere præcision og gør skiløbet sjovere og mindre trættende. 

Rossignol Pursuit 800 Ti har High Camber på resten af skien, hvilket giver dig et perfekt kant greb ind sving. Oversize Sidecut giver dig mulighed for at rulle ind svingene meget let og præcist og du bruger ingen kræfter på at skifte retning.

De mange avancerede teknikker gør at dette er fremtidens piste ski. En super trækerne kombineret med titanium giver en ski med masser af hestekræfter der bare flyver ned af pisten.

Proptech er med til at absorberer vibrationer, højere kraftoverførsel samt giver en stor stabilitet på alle underlag. Titanal er en konstruktion der giver den perfekte torsionsstivhed, hvilket betyder en helt stabil ski ved alle svingtyper, der gør disse præcise og hurtige.

Rossignol Pursuit 800 Ti CAM er udstyret med IPS Diamond, som er konstrueret til at overfører kræfterne helt ned i skien, så du opnår maksimalt greb, uden den store kraftanstrengelse. Den overfører kraften mere direkte til skiens kanter. Der er garant for høj kvalitet uanset hastighed.Leveres med LOOK NX 12 KONECT, denne binding er af meget høj kvalitet, men bare reduceret væsentligt i vægt. Det betyder også ski inklusive binding er blevet lettere. Igen en fordel når der skal bruges kræfter på pisten.

Rossignol Pursuit 800 Ti, er sikkert den ski der skærer den skarpeste kant, holder kantgrebet bedst samt angriber pisten med størst hastighed - En Ferrari til de fartglade.

Binding: LOOK NX 12 KONECT DUAL WTR B80 BLACK/YELLOW

Tilbehør / relateret

4 999,00 kr

5 599,00 kr

Spar -600,00 kr

GRATIS PRO montering af bindinger

Felterne skal udfyldes !

BEMÆRK at skien leveres med bindingerne monteret og kan derfor IKKE returneres.
4 999,00 kr