Tilbud! Ski - Rossignol PURSUIT 600 CAM (KONECT) Forstør

Ski - Rossignol PURSUIT 600 CAM (KONECT)

Ny

PURSUIT 600 CAM er kommet i en opdateret version. Til den let øvede/øvede skiløber der gerne vil udvikle skiløbet på pisten. Alle de nye teknologier giver tryghed, forbedret stabilitet, kantkontakt, præcision, ydeevne, styring, hvad mere kan vi forlange? En dejlig oplevelse der bringer smilet tilbage på hele skiferien.

Bemærk, prisen er med bindinger

Flere detaljer

Yderligere information

Rossignol Pursuit 600 CAM er en ny super ski til skiløbere der elsker pisten og udfordrer hastighedsgrænserne. Hvis du elsker spænding og hastighed, så er Rossignol Pursuit 600 Basalt en mulighed for dig. Rossignol Pursuit 600 CAM med medium drejeradius, der vender så hurtigt som du kan, selv ned ad de stejleste pister. Rossignol Pursuit 600 CAM har Power Turn Rocker kombinerer en lille rocker i spidsen med traditionel camber gør skiløb kraftfulde og legende på samme tid. Den nye udformning giver mere præcision og gør skiløbet sjovere og mindre trættende. 

De mange avancerede teknikker gør at dette er fremtidens piste ski. En super trækerne kombineret med titanium giver en ski med masser af hestekræfter der bare flyver ned af pisten. Proptech er med til at absorberer vibrationer, højere kraftoverførsel samt giver en stor stabilitet på alle underlag. Titanal er en konstruktion der giver den perfekte torsionsstivhed, hvilket betyder en helt stabil ski ved alle svingtyper, der gør disse præcise og hurtige.

Rossignol Pursuit Pursuit 600 CAM er udstyret med IPS Diamond, som er konstrueret til at overfører kræfterne helt ned i skien, så du opnår maksimalt greb, uden den store kraftanstrengelse. Den overfører kraften mere direkte til skiens kanter. Skien leveres med LOOK NX 12 KONECT DUAL WTR B80 BLACK/RED. Det er garant for høj kvalitet uanset hastighed. Denne binding er af meget høj kvalitet, men bare reduceret væsentligt i vægt. Det betyder også ski inklusive binding er blevet lettere. Igen en fordel når der skal bruges kræfter på pisten.

Binding: LOOK NX 12 KONECT DUAL WTR B80 BLACK/RED

Tilbehør / relateret

3 799,00 kr

4 799,00 kr

Spar -1 000,00 kr

GRATIS PRO montering af bindinger

Felterne skal udfyldes !

BEMÆRK at skien leveres med bindingerne monteret og kan derfor IKKE returneres.
3 799,00 kr