Tilbud! Linser - Oakley Canopy Snow HI Yellow Forstør

Linser - Oakley Canopy Snow HI Yellow

02-334

Ny

Canopy Snow Replacement Lenses

Mange køber i dag en ekstra linse så de har det optimale syn uanset vejret.

HI Yellow linsen er linsen til dårlig vejr i sortimentet, du ser konjekturerne i landskabet helt perfekt især når vejret er ekstremt.

Flere detaljer

Yderligere information

Canopy Snow Replacement Lenses

Mange køber i dag en ekstra linse så de har det optimale syn uanset vejret.

HI Yellow linsen er linsen til dårlig vejr i sortimentet, du ser konjekturerne i landskabet helt perfekt især når vejret er ekstremt. Dette er typisk ekstra linsen som købes som supplement til standardlinsen.

Canopy linserne er alle kurvede, du ser konjekturerne i landskabet helt perfekt

High Definition Optics ® (HDO ®) kombinerer patenterede innovationer med Plutonite ®-objektivmateriale gør at du opnår det helt perfekte udsyn. at tilbyde enestående klarhed, og det fastholder 100% UV filtrering samtidig give uovertruffen sikkerhed på pisten når du har det perfekte udsyn. Tåge oprustning er der nogle der kalder det. Det betyder nogle køber en Oakley skibrille med den linse de bruger under normale forhold, men samtidig køber en ekstra linse til det tågede og overskyede vejr. Kvaliteten er den samme om du køber en løs linse eller en der er monteret fra fabrikken linser har en permanent, specielt udviklet belægning, der  hjælper med at holde dit udsyn fri og klar.

Oakley's CAD/CAM teknik gør linse erstatning simpel endnu maksimerer beskyttelse mod stød, mens linser er installeret. Vælg beskyttelsesbriller, vælge en valgfri Iridium ® linse belægning for at reducere blænding og balance lystransmission for forbedret vision.

Vigtigt: Vær forsigtig, når installation/fjernelse tilbehør linser. Ridset linser kan ikke returneres og er ikke omfattet af Oakleys garantipolitik

 

 

 

 

700,00 kr

950,00 kr

Spar -250,00 kr

700,00 kr