• -120,00 kr.

Mons Royale - Yotei BF High Neck (Pink/Black)

100248-117-549-S
679,00 kr. Spar 120,00 kr.
799,00 kr.
Inkl. moms

Det perfekte baselayer til vinteren. Lavet af 190g ultra blødt merino uld der holder dig ekstra varm, og samtidigt kølig hvis de er varmt i vejret. Merinoulden virker antibakterielt og absorberer og neutraliserer eventuelle lugtgener. Der er massere plads til lag ovenover eller under, med høj hals som kan trækkes op til næsen og huller til tommelfingrene så dine hænder bliver holdt varme.

Vælg størrelse
Farvevariant

MONS ROYALE er og bliver sportsentusiaster foretrukne baselayer mærke, funktionelt tøj til udendørs aktiviteter, som holder dig varm i kulde og kølig i varme. 

  • 190 Gram letvægt.
  • 100% Merino uld, regulere din temperatur og virker antibakterielt, som fjerner lugtgener.
  • Merino utrablødt halsrør der kan trækkes op over næsen, og giver ekstra varme og beskyttelse.
  • Huller til tommelfingrene.

Fede facts fra Mons Royale!

Alt ZQ Merino Uld som Mons Royale benytter kommer fra New Zealand, nærmere bestemt fra en landmand ved navn Gus Rowley. Gus Rowley er inkarneret får avler og som et plus står han selv på ski! Læs mere om- Gus Rowley - her. Fårerne har levet i de New Zealandske bjerge hele deres liv, og vinden har trykket og formert deres uld igennem deres liv, som giver lige præcis denne Merino uld en ekstraordinær blød kvalitet. 

Denne særlige merino uld kaldes ZQ Merino uld, og det kræver en masse godkendelser indenfor dyrevelfærd og forbruger kvalitet at få opdyrke lige præcis denne. Det har vi lavet et mindre skriv om, som du kan læse LIGE HER.

Andre varer i samme kategori (Der er 14 andre varer i samme kategori)

Register

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Eller Reset password