• På tilbud!
  • -245,00 kr.

Skibriller / Goggles - Oakley Crowbar (02-457)

OC02-457_01
850,00 kr. Spar 245,00 kr.
1.095,00 kr.
Inkl. moms

Oakley CROWBAR Signature Terje Haakonsen med Persimmon linse

Oakley Crowbar er i dag hjelm brugernes foretrukne google. Smart design og suveræn pasform, hvad mere kan man ønske sig. Oakley Crowbar virker som et perfekt valg. Med 3-lags blødt skum omkring rammen, slutter brillen helt tæt til ansigtet, samtidig med, at komforten er helt i top. Denne kombination, gør at brillen at brillen ikke dugger. Oakley Crowbar har en bred ramme, i et flot design. Denne kombination skaber et optimalt synsfelt. Rammen er produceret i et fleksibelt og slagfast materiale som giver mest mulig beskyttelse mod eventuelle slag. Oakley Crowbar er den første Oakley brille der har remmen monteret lidt på afstand af rammen, det gør at den er perfekt til hjelm brugere. Remmen er belagt med silikone, der virker perfekt ved fastholdelse på en hjelm.

Crowbar Snow fås i mange forskellige farver, både hvad linser og rammer angår. Den er lidt bredere end en A-Frame Snow og sidder derfor også lidt bedre fast udenpå skihjelmen.
Oakley Crowbar er meget justerbar, og dette gøres meget let og hurtigt. Anti-kondens linsen og ventilationen virker bare! Den kurvede linse giver det perfekte udsyn og med Oakleys egen hydrofobiske linsebehandling skal du ikke bekymre dig om, om sneen glider af. Super løsning til de meget aktive. 

Farve: Signature Terje Haakonsen

Linse: Persimmon

Rem: Signature Terje Haakonsen with logo

 

Gogglen findes i mange varianter, med bredt udvalg af linser.

Se vores store udvalg på hjemmesiden.

Er der en model du mangler, så kontakt os, så finder vi en løsning.

Andet fedt skiudstyr

Andre varer i samme kategori (Der er 16 andre varer i samme kategori)

Register

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Eller Reset password