• På tilbud!
  • -460,00 kr.

Skibriller / Goggles - Oakley Elevate Snow

OKLELEVATE_Houndstooth
850,00 kr. Spar 460,00 kr.
1.310,00 kr.
Inkl. moms

Oakley Elevate snow fås i mange forskellige farver, både hvad linser og rammer angår. Den er lidt bredere end en A-Frame Snow, men ikke så bred som Oakley Crowbar. Oakley Elevate sidder perfekt, både med og uden hjelm

Vælg Farve/linse

Oakley Elevate snow er en lækker skibrille, der sidder perfekt på små og mellem store ansigter. Oakley gjort det igen med denne luksus goggle.Oakley Elevate snow  skigoogle har masser af komfort, der er kombineret med maksimal funktionalitet. Oakley Elevate er udstyret med en dobbelt ventileret linse med Oakleys F3 anti-dug teknologi. Oakleys special designede kurvede linse, sikrer det perfekte udsyn og Plutonite blokerer for alle UV-stråler. Passer perfekt til små og mellem ansigtstyper. Triple polar skum sikrer en god udluftning, så dug bliver minimeret. Elevate kan bruges sammen med din skihjelm, og opbygningenn på brillen gør at der er godt udsyn til pisterne. Den elastiske nakkerem har fået er balagt med silicone på indersiden, så brillen altid sidder perfekt.
Indvendigt supportsystem, som eliminerer trykpunkter ved næsen og optimerer luftgennemstrømning, samt øger komforten
Rammen er konstrureret i Oakleys fleksible O-Matter system. Oakley Elevate er justerbar, så den kan anvendes både med og uden hjelm.
Langvarig komfort med fugtabsorberende tre-lags fleece skumgummi. F3 anti-dug teknologi, som eliminerer dug.
Beskyttelse med Plutonite, som filtrerer 100% af alle UV-stråler
Balanceret lysgennemstrømning med Iridium overfladebehandling. Remmen er belagt med silikone, der virker perfekt ved fastholdelse på en hjelm.

Oakley Elevate snow fås i mange forskellige farver, både hvad linser og rammer angår. Den er lidt bredere end en A-Frame Snow, men ikke så bred som Oakley Crowbar. Oakley Elevate sidder perfekt, både med og uden hjelm. Oakley Elevate er meget justerbar, og dette gøres meget let og hurtigt. Anti-kondens linsen og ventilationen virker bare, så duggede briller er derfor noget der hører fortiden til. Den kurvede linse giver det perfekte udsyn og med Oakleys egen hydrofobiske linsebehandling skal du ikke bekymre dig om, om sneen glider af. Super løsning til de meget aktive. 

 

Oakley Goggles findes i mange varianter, med bredt udvalg af linser.

Se vores store udvalg på hjemmesiden.

Er der en model du mangler, så kontakt os, så finder vi en løsning.

Andre varer i samme kategori (Der er 16 andre varer i samme kategori)

Register

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Eller Reset password