• På tilbud!
  • -141,00 kr.

Skibriller / Goggles - Oakley Ambush Snow

59-073
549,00 kr. Spar 141,00 kr.
690,00 kr.
Inkl. moms

Oakley Ambush Snow skibriller vises her i 2 flotte modeller : , Shockwave Red-Grey, Pastel Yellow begge med Dark Grey linse. Når alt kommer til alt: En fantastisk brille der gør drømme til virkelighed. Skibriller fra Oakley oser af kvalitet.

Vælg Farve/linse

 

Oakley brugte et årti på at udvikle en ny goggle, og bringe produkterne op i en ny klasse. Gogglen er perfekt til alle dele af den alpine performance, lige fra begynderen til den professionelle. Den perfekte anatomiske opbygning, er Oakley Ambush Snow produceret i en perfekt balance med en bred rem der gør hele oplevelsen perfekt. Når kroppen er træt og lungerne mangler ilt, hjælper 3 -lags fleece beskyttelsen med at holde gogglen på plads. Rammen er ventileret maximalt, og dual linsen designet med anti-dug system, samt ventilering i toppen af brillen.
Når alt kommer til alt: En fantastisk brille der gør drømme til virkelighed.

Gogglen er beskyttet af EN 1938 normen.Oakley Ambush Snow  beskytter øjnene i alle terræner. Remmen er den samme som bruges på O MATTER® frame. Den er behandlet med silicone på bagsiden, så den ikke glider ned, hvis der bruges hjelm. Ridse fri LEXAN® linse der blokerer for solens UV stråler. Linsen kan udskiftes hvis det skulle være nødvendigt.

Oakley Ambush Snow skibriller vises her i 2 flotte modeller : Shockwave Red-Grey, Pastel Yellow begge med Dark Grey linse. Når alt kommer til alt: En fantastisk brille der gør drømme til virkelighed. Skibriller fra Oakley oser af kvalitet.

 

Oakley goggles findes i mange varianter, med bredt udvalg af linser.

Se vores store udvalg på hjemmesiden.

Er der en model du mangler, så kontakt os, så finder vi en løsning.

Andre varer i samme kategori (Der er 16 andre varer i samme kategori)

Register

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Eller Reset password