• På tilbud!
  • -1.191,00 kr.

Skibriller / Goggles - Oakley Airbrake(57-463)

57-463
1.099,00 kr. Spar 1.191,00 kr.
2.290,00 kr.
Inkl. moms

Oakley Airbrake Jet Black med High Intensity Yellow + Dark Rose linser er skibrillens Rolls Royce, en revolution indenfor skibriller. En super performance skibrille med udskifteligt linse, der hjælper øjnene med at tilpasse sig til lyset og nyde den bedste mulige vision. Oakley Airbrake brillen med store visioner

 

Farve: Jet Black

Linse: High Intensity Yellow + Dark Rose

Oakley Airbrake, sæsonens største nyhed. En super performance goggle med et udskifteligt linse, der hjælper øjnene med at tilpasse sig til lyset og nyde den bedste mulige vision. Med Oakley-Switchlock teknologien skiftes linsen hurtigt og nemt. Oakley Airbrake leveres med 2 forskellige linser som er inkluderet i prisen. Der vi som altid være mulighed for at købe yderligere linser, så du kan bruge brillen til det du ønsker at bruge den til. Med 2 linser skulle det være muligt, at holde trit med de skiftende lys vilkår og maksimere både ydeevnen og sikkerheden.

Et skiløb kan hurtigt ændre form, da bjergenes vejrforhold skifter hurtigere end noget andet. Afvigelsen fra ekstremt sollys til snestorme og tæt tåge,gør at du som skiløber ikke kan nøjes med en enkelt linse, hvis du vil have det optimale udsyn. Oakley Airbrake  goggle har et udskifteligt linse system, hvor linsen kan tilpasses/skiftes, så snart vejrforholdene skifter. Med Switchlock teknologien kan du ændrer linse hurtigt og nemt. Oakley løser alle skiløbernes problemer, med at have det perfekte syn på pisten.

Oakley Airbrake passer alle ansigtstyper.

Dug i en ski goggle er nok det værste der findes. Så det bestemte Oakley at de ville gøre noget ved problemet. De lavede en 3 punkts strategi på hvordan et sådant problem skulle løses. Først blev der lavet en ramme, hvor ramme og linse har en fantastisk god udluftning. Derefter opfandt man F-3 Series antidug systemet. Sidst men ikke mindst, lavede man en termisk linse, med stille stående luft som isolering. Derefter blev alt teknologien mixed, og tilsat en fantastisk linse, nemlig en HIGH DEFINITION OPTICS® (HDO).

Gogglen er godkendt med ANSI Z87.1 standard, hvilket betyder 100% UV filtrering af solens stråler.

Farve: Jet Black

Linse: High Intensity Yellow + Dark Rose

Rem: Black with White Icon

Oakley Airbrake findes i mange varianter, med bredt udvalg af linser.

Se vores store udvalg på hjemmesiden.

Er der en model du mangler, så kontakt os, så finder vi en løsning.

Andet fedt skiudstyr

Andre varer i samme kategori (Der er 16 andre varer i samme kategori)

Register

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Eller Reset password